Decathlon Yüzücü Gözlüğü Teslim Edilmiyor

14 Temmuz 2024 20:00

4 Temmuz tarihinde internet üzerinden Decathlon yüzücü gözlüğü ödemesini yaptım. 7 Temmuz itibarıyla Ankara Kentpark Decathlon şubesine geleceği belirtilmesine rağmen bugün 14 Temmuz ve yüzücü gözlüğü hâlâ teslim edilmiyor. Ankara içindeki bir Decathlon'dan diğer Decathlon şubesine 11 gündür ödemesini yaptığım gözlüğü getirmiyorlar. 7 Temmuz'dan beri 'siparişiniz kargoda' ibaresi var fakat 'kargom nerede' sekmesi hiçbir şekilde açılmıyor. Bu firmaya güvenip alışveriş yapıp ortada kalacağım aklıma gelmezdi. Büyük lojistik başarısı ve yarattıkları mağduriyetten ötürü tebrik ediyorum kendilerini. 2 gün sonra şehir dışına tatile çıkacağım ve yüzücü gözlüğüm ortada yok. Sipariş numarası: TR2867995104

15 Temmuz 2024 11:43 (Şikayetten 15 saat sonra)
19 Temmuz 2024 11:17

Şevval
16 Temmuz 2025 16:56
siparisim-bilgim-disinda-iade-edildi-ucretim-eksik-yatirildi-4.jpg

Teslimat Süreleri Belirsizliği Ve Yetersiz Müşteri Desteği Hayal Kırıklığı Yarattı

12 Ağustos 2025 12:49
teslimat-sureleri-belirsizligi-ve-yetersiz-musteri-destegi-hayal-kirikligi-yaratti-2.jpg
teslimat-sureleri-belirsizligi-ve-yetersiz-musteri-destegi-hayal-kirikligi-yaratti-1.jpg
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Decathlon Siparişim Gönderilmedi, Param İade Edilmedi: Mağduriyet Yaşıyorum

04 Ağustos 2025 11:00
decathlon-siparisim-gonderilmedi-param-iade-edilmedi-magduriyet-yasiyorum-2.jpg
Duygu sonuçtan memnun

02 Temmuz 2024 12:34
"Decathlon un direk olarak sunduğu bütün çağrı merkezi yöntemleri başarısız olurken sikayetvar üzerinden iletilen kaydı aynı gün içinde çözüme kavuşturdular. Sikayetvar'a bravo, çok iyi bir noktaya gelmiş. Konuyla ilgilenen marka yetkilisine de teşekkür ederim."
Decathlon 1 Haftadır Kargoyu Bekletiyor

25 Eylül 2024 14:48