Mehmet sonuçtan memnun değil

Decathlon Uygulamasında Puanlarım Kayboldu Ve Geri Yüklenmedi

19 Eylül 2024 13:26

Decathlon firmasından birçok ürün aldım ve hesabıma yaklaşık 18.000 puan yüklendi. Daha sonra bu puanları uygulamada cüzdanımdan Decathlon Member programı kapsamında kilit açarak paraya çevirdim ve indirim olarak kullanmak istedim. Uygulama üzerinden çevirdiğim indirim çeklerini yanlışlıkla silmem üzerine bütün puanlarım geri yüklenmedi. Decathlon ile iletişime geçip mail attım, genel cevapta puanların geri yüklenmediği ve üzgün oldukları söylendi. Alışveriş yaparken çalışanlarına bunun çok saçma ve aldatıcı olduğunu söyledim. Onların bile böyle bir durumdan haberi yoktu, hatta bir çalışan 'Bende puanlar var, iyi ki söylediniz' dedi. Hemen kullanayım dedi. Şimdi böyle bir uygulama olabilir mi? Kazanmış olduğum puanlar kayboldu. Puanlarımın tekrar yüklenmesini istiyorum. Yoksa oradaki puanların hiçbir anlamı yok, uygulamanızı güncelleyin o zaman, zor bir şey değil.

20 Eylül 2024 09:12 (Şikayetten 19 saat sonra)
03 Ekim 2024 11:36

Merhaba Mehmet Bey , Tarafınıza mail yoluyla bilgilendirme yapılmıştır. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder, Sağlıklı ve spor dolu günler dileriz!

Hüseyin
14 Haziran 2025 15:04
kampanya-puani-15-gundur-yatmadi-musteri-magdur-ediliyor-4.jpg
kampanya-puani-15-gundur-yatmadi-musteri-magdur-ediliyor-2.jpg
Durkadın sonuçtan hiç memnun değil

Durkadın
27 Kasım 2023 16:52

29 Temmuz 2023 13:09

03 Aralık 2024 20:12
Decathlon'da Teslimat Ve İletişim Sorunları
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Decathlon Member Puan Aldatmacası

06 Eylül 2024 10:17