Decathlon Şişme Yatak Tamiri

08 Nisan 2023 17:41

Decathlon'dan Ağustos 2022 tarihinde 2 kişilik şişme yatak aldım. İlk defa kullandığımda sorun yoktu. Ancak 2. Kes kullanımdan itibaren yaklaşık 5 saat içinde havası iniyordu. Bunu tamir ettirmek üzere Forum Marmara Decathlon Şubesine gittim. Yatağı kontrol etmek üzere aldılar. Bir saat sonra yatağın durumu için geldiğimde yatakta bir problem tespit edemediklerini belirttiler. Ben de tekrar durumu anlattım. Eğer 1 gün beklerlerse zaten ineceğini, yatağın patlak olduğunu belirttim. Ancak aldığım cevap "yatağı tamir etmemiz için sizin patlağı tespit etmeniz gerekmektedir" oldu. Hastanın doktora gittiğinde sen tanıyı kendine koy ben ona göre tedavi ederim demesi gibi komik bir olay. Şişme yatağı patlak haliyle tekrar bana teslim ettiler. Bu konuyla ilgili mağduriyetim var. Mağduriyetimin telafi edilmesini istiyorum. Teşekkür ederim

10 Nisan 2023 09:54 (Şikayetten 1 gün sonra)
14 Nisan 2023 12:00

Merhaba Bilal Bey, Konuyla ilgili tarafınıza mail yoluyla geri dönüş sağlanmıştır. Bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder, Sağlıklı ve spor dolu günler dileriz!

Decathlon Kategorileri