28 Haziran 2024 17:51

Decathlon Balçova şubesinden, geçen sonbahar ve kış aylarında satın aldığım iki adet yüzücü gözlüğünü, bayram tatilinde deneme fırsatı bulduk.

İki üç gün denize girdikten sonra, camların iç kısımlarında sümüksü kaygan bir katman oluştu. Bu katmanı su ile temizleyebilmek mümkün olmadı ve camlarda kalıcı bulanıklıklar oluştur. Sanırım antifog özelliğini sağlayan malzeme, tuzlu su ve sıcakla birlikte bozuldu.

Bugün, satın aldığım şubeye bu ürünleri götürdüğümde ise, mağaza yetkilisi bu ürünün havuz için olduğunu, denizde kullanıma uygun olmadığını söyledi. Ben de bu bilginin nerede yazdığını sordum ama doğal olarak gösteremedi.

Daha sonra, yüzücü malzemeleri kısmının sorumlusu olduğunu sandığım yetkili geldi. O ise, ürünün denizde kullanılabileceğini ama sonrasında suyla yıkanması gerektiğini söyledi. Ben de "gerektiği" kısmının nerede yazdığını sordum.

(Aksine, yüzücü gözlüklerinin bakımı başlığında "Gözlüklerinizi sadece gerektiğinde, suya sokarak yıkayın" yazıyor.)

Neticede; bana iki kullanımda çöp olacak bir ürün satılmış ve ben bunu iade edemiyor"muşum! "

01 Temmuz 2024 09:55 (Şikayetten 2 gün sonra)
01 Temmuz 2024 18:25

Merhaba Ayhan Bey, Talebiniz ile ilgili yaptığınız görüşme sonucu şikayetiniz sonuçlandırılmıştır. Daha iyi bir alışveriş için buradayız. Bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder, sağlıklı ve spor dolu günler dileriz!

Decathlon Yüzücü Gözlüğündeki Bir Kullanım Sonrası Çizikler

14 Temmuz 2024 23:36
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

13 Haziran 2024 18:24
Muhammet sonuçtan çok memnun

Muhammet
08 Ağustos 2024 20:14
"Yardımlarından ve sorunumuzu çözdüğünden dolayı markaya ve çalışanlara teşekkür ederim."
Emrah sonuçtan çok memnun

06 Temmuz 2024 03:16
"Marka benimle iletişime geçip sorunumu çözdü, gül hanıma teşekkür ederim."
Göksel sonuçtan çok memnun

Göksel
10 Ekim 2024 18:33
"Tarafımca aranarak ürün iade ya da değişimi yapılacağı söylendi. Ürünün bir küçük bedenini aldım. Hızlı dönüş için teşekkür ediyorum"

Decathlon Kategorileri