22 Temmuz 2024 14:23

Decathlon mağazasından almış olduğum short sorunlu çıktı. Görsellerden de anlaşılacağı üzere ürün hatalı. Mağazaya iade için gittiğimde ise kasadaki arkadaş üretim hatası iade yapalım demesine rağmen ürünün barkodunu kestiğim için iade veya değişim yapamayacaklarını söylediler. Ürünün içinde kocaman barkod o barkodu kesmeden ürünü nasıl kullanayım dediğim de ise yardımcı olamayacaklarını söylediler. Hatta konuyla ilgili Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapabileceğimi ilettiler. Decathlon mağazalarından sürekli alışveriş yaparım. Sevdiğim de bir marka ama bu ürün için sergiledikleri tutum hoş olmadı.

23 Temmuz 2024 09:25 (Şikayetten 19 saat sonra)

Merhaba , Tarafınıza mail yoluyla bilgilendirme yapılmıştır. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder, Sağlıklı ve spor dolu günler dileriz!

Nuri
Nuri
23 Temmuz 2024 09:33

Gelen mail çözüm odaklı değil ki ben şikayetimi ürünün barkodunu kestiğim için değişim ya da iade yapılamayacağı şeklinde yapıyorum. Siz ürün inceleme sonucunda ilgili ürün hasarı garanti kapsamında değerlendirilemediği için reddedilmiştir şeklinde mail atıyorsunuz. Ürünü kim incelemiş buna kim karar vermiş. Mağaza yetkilisi barkodu kesmeseydim. İade veya değişim yapacaktı zaten. Bu ne saçmalık. Neyse buradan sonuç alamayacağız belli oldu. Tüketici Hakem Heyeti'ne yazmak en doğrusu.

Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ramazan
24 Kasım 2024 10:44
Decathlon'un Hatalı Ürün Politikası!
Decathlon'un Hatalı Ürün Politikası!
Büşra sonuçtan çok memnun

Büşra
22 Mart 2025 17:26
"Hızlı bir şekilde geri dönüş sağlandı. İade alındı. Teşekkür ediyorum."

23 Haziran 2024 15:27

05 Ağustos 2023 18:26