Hamdi sonuçtan çok memnun

Hamdi
27 Eylül 2024 15:54
Hamdi'nin Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler şikayet var”

D-Smart tv üyeliği aldım ancak kurulum gerçekleşmeden aboneliği iptal ettirmek istiyorum. Müşter hizmetlerini abonelik aldığım numaradan aradığımda telefona cevap veriliyor ancak kısa bir süre sonra telefon kapanıyor. Başka bir numaradan aradığımda 0850 266 0 266 numaralı DSmart müşteri hizmetleri numarası cevap veriyor ve müşteri hizmetleri ile görüşme sağlıyorum. Müşteri hizmetleri kurulum gerçekleşmediği içi aboneliği iptal edemeyeceklerini, kuruluma gelen personele kurulum istemiyorum diyerek aboneliği başlatmamam gerektiği söylendi. Telefon ile abonelik başlatılırken neden kurulumu yapılmayan başvurum iptal edilmemektedir.

28 Eylül 2024 10:42 (Şikayetten 18 saat sonra)

Merhaba Hamdi Bey, Ben Gökhan, yazılı destek uzmanıyım. Size yardımcı olmayı çok isterim. Teknik servisimiz kurulum için sizi arayacak ve randevu talep edecektir. Kendilerine aboneliği istemediğinizi ilettiğinizde gereken aksiyon alınacaktır. Bilginize sunarım. Sevgiler, D-Smart

Hamdi
28 Eylül 2024 12:34

Teşekkürler şikayet var

28 Eylül 2024 13:01

Öncelikle size destek olma fırsatını sunduğunuz için memnuniyetimizi belirtmek ve güzel geri bildiriminiz için çok mutlu olduğumuzu ifade etmek isteriz. Ne zaman isterseniz bizlere ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla. D-Smart

Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Sinan

13 Temmuz 2023 13:08
Necmi sonuçtan memnun değil

Necmi
09 Şubat 2024 16:43
D-Smart Müşterinin İptal İşlemini Yapmıyor.
D-Smart Kategorileri