Mehmet sonuçtan çok memnun

D-Smart Borç Takip Problemi

08 Nisan 2024 16:36
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler.”

10 senedir D-Smart abonesiyim. Faturalarımı düzenli ödüyorum. Bu sabah B**** Hukuk diye bir firma 02122127575 numaralı telefondan arayıp; D-Smart' a olan borcum dolayısı ile işlem başlatılacağını dair bir robot mesaj dinletti. Firmaya sabahtan beri hem WhatsApp hattından hem de telefon numaralarından ulaşmaya çalışıyorum ama nafile. İki farklı D-Smart müşteri temsilcisi ile görüştüm, her ikisi de kontrol ettiklerinde takipte olan bir borcumun olmadığını bildirdiler. E-Devlet' ten "Mobil/Sabit/İnternet/Kablo TV/Uydu İşletmecilerinden Borç/Alacak Sorgulama ve Ödeme/İade İşlemleri" ekranında ise D-Smart' ın borç sorgu durumu çalışmıyor. "Sistemde yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile işleminiz tamamlanamadı." şeklinde hata veriyor. "B**** Hukuk" firmasını internette aratınca ise, D-Smart' ın icra/takip işlerini yürüttüğü görülüyor. İşin içinden çıkamadım, umarım üç kuruş borç için yasal takibe düşmem. İş insanıyım, hesaplarımda sıkıntı çıkması en son isteyeceğim şey olur.

15 Nisan 2024 16:21 (Şikayetten 6 gün sonra)

Merhaba Mehmet Bey, Ben Gökhan, yazılı destek uzmanıyım. Şikayetiniz doğrultusunda sistem üzerinden gerekli kontrolleri gerçekleştirdim. Yasal takibe alınan herhangi bir borcunuz bulunmamaktadır. Bilginize sunarım. Sevgiler.

15 Nisan 2024 16:25

Teşekkürler.

15 Nisan 2024 16:26

Öncelikle size destek olma fırsatını sunduğunuz için memnuniyetimizi belirtmek ve güzel geri bildiriminiz için çok mutlu olduğumuzu ifade etmek isteriz. Ne zaman isterseniz bizlere ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla. D-Smart

Yavuz sonuçtan çok memnun

Yasal Takipteki D-Smart Borcunu Nasıl Öderim?

Yavuz

Barış
26 Mart 2024 13:45
DSmart Haksız Yasal Takip
DSmart Haksız Yasal Takip
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Bahar
12 Temmuz 2023 12:40