Lokman sonuçtan hiç memnun değil

D-Smart Abonelik Ve Kurulum Karmaşası

D-Smart Abonelik Ve Kurulum Karmaşası
Lokman
14 Ekim 2024 17:04

Benim şikayetim D Smart D-Smart ile ilgili geçen 03/09/2024 tarihi gibi telefonla ev internet ve sadece TV aboneliği için başvuruda bulundum. Sonra gün sonra D Smart dan arandım ve bir arkadaşın bağlantı için geleceğini söylediler. Bahsi geçen D Smart yetkilisi bir iki gün sonra geldi. Elinde 3 tane kutu saat 5 gibi. Hocam dedi. Altyapı işleri için Türk Telekom onay verecek 7 gün içinde kurmak için geleceğim. Siz bu kutuları teslim alın buraya imzayı atın dedi. Ben en kısa sürede gelip kuracağım internet ve TV yi. Bu arada D Smart dan arkadaşın geleceği hakkında bilgilendirildi. Daha sonra kurulumcu arkadaş imzalı kağıtları aldı ve gitti. Gidiş o gidiş ne daha geldi ne uğradı ne de D Smart dan arandım... Kendim aradım durumu açıkladım taleplerimi mi iptal edin. İstemiyorum diye. Cevap olarak 7 iş günü içinde otomatik iptal olacağını söylendi... Evet internet iptal oldu fakat benim TV abonesi yapmışlar istemediğimi belirttiğim halde. Üstelik aylık fatura göndermişler. Toplamda 400 liraya yakın kafalarına göre bir de TV GO mu nedir ona da abone yapmışlar. Aradığımda durumu izah için bana bunu ödemek zorunda olduğumu imza atarken isteğimle attığımı falan filan aboneliği bilgim dahilinde yapıldığını söylediler. Anlayacağınız hiçbir sadece iki kağıda kutuları teslim aldığımda imza attığım için abone olmuşum... İnsan bari gelir kurar bu kadarına pes. Niye kurmaya gelmediniz TV yi o zaman diye sorduğumda. Benim onu kurabileceğimi bunun için ekibine gerek olmadığını aktivasyon kodu telefonuma gönderdiklerini gibi bir şeyler söylediler. Abonelik iptalini ancak başvurudan 45 gün sonra bugün yaptırabilirim oda iptal başvurusu yeni yaptılar. Bu arada TV aboneliği iptali için aradığımızda habire sistem güncellemeleri vs vs... Bu arada Tekirdağ merkezde bayileri olmadığını en yakın şube Çorlu'da olduğunu internetten öğrendim. Şimdi de benden gelen faturaya ayrıca itiraz etmem gerektiğini ve kutuları 7 iş gününde teslim etmem gerektiğini söylüyorlar. İsteğim dışında yaptığınız aboneliğin ve bana almadığım hizmet için kestiğiniz faturanın iptalini ve evimde duran 3 açılmamış adet D Smart kutusunun tarafınızdan alınmasını istiyorum... İşte Hizmet bu vallahi D Smart farkı.

16 Ekim 2024 10:30 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Sinem
08 Kasım 2024 11:18

Serap
10 Temmuz 2023 13:58
Mısra sonuçtan hiç memnun değil

Mısra
15 Kasım 2024 16:17
D-Smart İle Yaşanan Kurulum Ve Faturalandırma Sorunları
Pinar sonuçtan hiç memnun değil

Pinar
14 Ağustos 2023 11:13
Ender sonuçtan hiç memnun değil

Ender
02 Ekim 2023 16:43