Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Columbia Mağazadan Yanlış Ayakkabı Satın Alma Deneyimi

22 Mart 2024 09:23

Ankara Metromall Columbia mağazasından mont, polar ve iki ayakkabı satın aldık. Kendim için aldığım ayakkabıda şöyle bir durum yaşandı: İlk denediğim ayakkabı yanlardan hafif sıkınca, bir numara büyüğünü başka bir mağazadan getirttiler. Ürünü denediğimde ayağıma büyük olduğunu ifade ettim; ancak mağaza çalışanı, kendilerine Columbia tarafından verilen eğitime göre bu büyüklüğün normal olduğunu, müşterilere bu şekilde tavsiye verdiklerini belirttiler. Bu tavsiye üzerine ayakkabıyı satın aldım. Ayakkabıyı bir gün dışarıda giydim ve akşamı zor ettim. Baldırlarım ağrıdı. Ayakkabı bariz büyük geliyordu ve yürürken gerçekten çok rahatsız etti. Bunun üzerine Columbia'ya yazdım. Bir mağaza çalışanı geri dönüş yaptı. Ayakkabıyı giydiğim için değişim yapamayacaklarını, sadece kontrol için gönderebileceklerini ifade ettiler. Ancak benim şikayetim, ayakkabıda herhangi bir sorun olması değil, bana yanlış numaralı ayakkabının tavsiye edilmesi ve satılmasıydı. Bunu açıkça ifade etmeme rağmen, müşteri memnuniyeti için aradıklarını, aslında bir şey yapılamayacağını söylediler. Bunun üzerine müşteri hizmetlerini aradım. Sanırım Türkiye Columbia ticari haklarının sahibi bir hanımefendi telefonu açtı. Bana yardımcı olamayacaklarını, rahatsız edici üsluplarıyla gayet net bir şekilde ifade ettiler. Burunlarında kıl aldırmıyorlar. Böylelikle Columbia'nın satış sonrasını acı bir şekilde deneyimlemiş oldum. Buradaki sorun, bir müşteri olarak yanlış yönlendirilmem, bunun neticesinde yanlış bir ürün satın almam ve bu üründen dolayı rahatsızlık yaşamam. Sorunun kaynağı Columbia iken mağduru ben oldum ve asla çözüm sunmadılar. Bir ayakkabı neticede; ne Columbia'yı ne de beni iflas ettirir. Bir yakınıma veririm, kullanır. Bu kadar basit. Ancak müşteri kaybetmeyi bu kadar kolay kabullenen, satış sonrası hizmeti yetersiz olan, müşterileriyle dalga geçer gibi konuşan bir şirketten bir daha alışveriş yapar mıyım, bilmiyorum.

Emrah
Emrah
01 Aralık 2024 15:54

Marka tarafında herhangi bir aksiyon alınmadı. Bu markaların burunlarını biz tüketiciler havaya kaldırıyoruz aslında. Alternatif çok daha kaliteli hizmet ve ürün sunan markalarda var. Ben kendi adıma diğer markalara yöneldim ve isabetli bir karar verdiğimi düşünüyorum. Umarım doğru tepki göstererek bizim bu markalara değil asıl onların bize ihtiyaçları olduğunu kendilerine bildirme imkanımız olur.

Cankat sonuçtan hiç memnun değil

Cankat
19 Nisan 2025 21:09
Teoman sonuçtan hiç memnun değil

Teoman
11 Mart 2025 13:38
Columbia Ayakkabı Sorunu: Nasır Ve İade Sorunu
Umut sonuçtan hiç memnun değil

Akbatı Columbia Ve Columbia Müşteri Hizmetleri Hattı

02 Nisan 2024 14:12
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

11 Eylül 2023 10:56
Columbia Ayıplı Mal Değişimi
Fahriye sonuçtan hiç memnun değil

Fahriye
18 Şubat 2025 20:23