Yasemin sonuçtan çok memnun

09 Aralık 2023 15:21
Yasemin'in Teşekkür Mesajı
“Carrefour SA genel müdürlükten Rana hanım oldukça açıklayıcı bir geri dönüş yaptı. İndirim kodununuz kullanım esnasında kampanya kodu kısmına değil kurumsal kart kısmına girilmesi gerekiyormuş bu sebeple hata alıyormuşum. Akbank ya da Carrefour SA kupon kodu verirken gerekli bilgilendirmeyi ve kampanya detayını paylaşmadığı için maalesef problem yaşıyoruz. Müşterinin kampanya detayını görebileceği şekilde mutlaka bilgi metni/linki paylaşılmalı. Sorunum çözüldüğü için memnunum, arayan temsilcinin nazik ve açıklayıcı yaklaşımı için de tekrar teşekkür ederim.”

Merhabalar. Akbank ile ortak bir kampanya yapmışsınız. Akbank mobilden 6-31 Aralık tarihleri arasında alacağınız hediye kodu ile 100 TL indirim sunulacaktır adı altında. Bu kampanya kişiye özel bir de herkese çıkmıyor. Bana çıktı. Kodu da Akbank mobil uygulaması üzerinden aldım. Lütfen dikkat kodu aldım kod elimde. Kodu belirtilen şekilde Carrefour SA mobil uygulaması ve web sayfası üzerinden üye girişi yaparak ilgili alana girdiğimde girilen kod geçersizdir uyarısı veriyor. Yani şimdi soruyorum madem kullandırmayacaksınız kodu neden veriyorsunuz. Kampanya koşullarına bakayım dedim aynen şöyle yazıyor. '' Kampanya kapsamında verilecek online hediye kodları sınırlı sayıdadır. Akbank Mobil’den alınan online hediye kodları banka tarafından belirlenen limite ulaştığında kampanya durdurulacaktır'' şimdi burda banka tarafından verilen hediye kodları belirlenen limite ulaşınca kampanya durdurulacaktır diyor. Buradan ne çıkarmalıyım ben. Benim çıkardığım kod sayısına ulaşınca kod verilmesi durdurulur. Verilmiş kodu tanınmış hakkı iptal ederiz diyorsanız harika bir kampanya yapmışsınız onu belirteyim. Bir kapmaya yapılır kod verilir yeterli kodu sayısına ulaşılınca kod verilme durdurulur fakat kodu almış olan kodunu kullanır. Bu böyledir. Ya kod vermeyeceksiniz ya da verdiğiniz kodu kullandıracaksınız. Özetle elimde 100 TL Carrefour SA indirim kodu var Akbank mobil uygulamadan aldım. Ama kod geçersiz. Kodun süresi aktif geçerli kodu da verdi aldım ama kod geçersiz. Kampanya harika teşekkürler.

09 Aralık 2023 15:21 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz kayıt altına alınmış olup, çözüm süreciniz başlatılmıştır. Takibi için bizlere ulaşabilirsiniz. CarrefourSA Müşteri Hizmetleri

Yasemin
Yasemin
09 Aralık 2023 15:49

Murat sonuçtan çok memnun

07 Aralık 2023 19:22
"Çok teşekkürler. Sorunum çözüldü. Temsilci arkadaş çok yardımcı oldu. Tekrar teşekkürler"
Özkan sonuçtan çok memnun

11 Ocak 2024 23:21
Metin sonuçtan çok memnun

30 Aralık 2023 03:06
"Olumlu müşteri deneyimi için teşekkür ederim."
CarrefourSA Kategorileri
TrustBuy Güven Skoru