Erol sonuçtan hiç memnun değil

Boyner'den Alışverişimde Yaşadığım Sorunlar

14 Eylül 2023 09:17

Aydın Forum Boyner'de 17.08.2023 tarihinde saat 18.00 ila 21:00 arasında alışveriş yaptım. Aldığım ürünler için fatura istediğimde ise mail adresinize gelecek dendi. Fakat ne fatura geldi ne de başka bir şey. Adidas marka spor ayakkabı ve birkaç ürün aldım. Adidas marka ayakkabı defolu (yandaki şeritlerde sökülme, soyulmalar oldu) çıktı. Yüzlerce kez Boyner mağazasını aradım doğru dürüst telefona cevap verdikleri yok. Saatlerce telefonun başında bekliyorsun. Şanslıysanız biri açar, değilseniz benim yaptığımı yaparsanız. Aydın da yaşayan bir arkadaşımdan rica ettim. Boyner Mağazasına gitti. Durumu anlattı fakat muhatap bulamadı. Neyse sonunda bir Hanım efendiyi muhatap olarak bulmuş. Benimle görüşmesi için ricada bulunmuş. Sağ olsun kabul etmiş. Durumu anlattım. Numaramı istedi. Numaranız kayıtlı fakat herhangi bir fatura bilgisi yer almıyor dendi. Başta da belirttiğim gibi gittiğim tarih, saat aralığı vs hepsi mevcutken yardımcı olamayız deyip kestirip attılar. Kredi kartıyla alışveriş yaptım. Fatura maile gönderilecek denilip fatura göndermiyorlar. Muhatap bulamıyorsun. Defolu ürün satıp insanları mağdur ediyorlar. Garantili deyip sattıkları ürünlerin aslında öyle olmadığı, yapılan alışverişleri sisteme farklı kaydederek ve ya kayıt yaptırmayarak tüketicileri mağdur ediyorlar.

30 Eylül 2023 01:29

Aydın Forum Boyner'de yaptığım alışveriş sonrası tarafıma verilmeyen faturamı alamadığım, bu sebeple daha önce şikayet varda bu durumu yazdığım, şilayetvar ekibinin benimle iletişime geçip bu hafta içinde faturanız tarafınıza iletilecek denilmesine rağmen halen tarafıma iletilen ne bir fatura ne de bir muhatap bulabildim. Hep size dönüş yapacağız bilgi vereceğiz deyip ortada kayboluyorlar. Çok yazık!

14 Eylül 2023 09:24 (Şikayetten 7 dakika sonra)
15 Eylül 2023 13:59

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Daha güzel bir alışveriş için biz hep buradayız. Alışveriş Dostunuz, Boyner Müşteri Deneyimi Ekibi

Erol
Erol
16 Eylül 2023 01:03

İyi ki şikayet var ekibi var. Bahtınız açık olsun 😇🙏🏻

Erdal sonuçtan hiç memnun değil

Erdal
10 Şubat 2024 22:45
Boyner Mağazacılıktan Almış Olduğum Ayıplı Ürün Hakkında
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 2023 23:25
Boyner Olmayan Ürün Satışı Hakkında
H. Anıl sonuçtan memnun değil

H. Anıl
13 Mart 2024 11:47
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
30 Eylül 2024 19:03
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Furkan
08 Eylül 2023 22:18