Selma sonuçtan hiç memnun değil

Selma
27 Aralık 2023 21:21

29 Kasım 2023 tarihinde totemim.com kartımla totemim.com sitesinden 1056767 no lu sipariş koduyla Schafer jewel 18 parça inox tencere takımı sipariş ettim. Aradan geçen 18 gün sonra 16 Aralık 2023 tarihinde 03125411049 numaralı Boyner mağazasından telefonla aranıp ödeme işlemi tamamlanmıştır. Telefonuma HTS 2894126 numaralı seç gelsin talebiniz için ödeme işleminiz tamamlanmıştır. Talep ettiğiniz ürün seç gelsin kayıt işleminde belirtmiş olduğunuz adrese kargolanacaktır diye mesaj geldi ve totemim kartımdan 9999 TL çekildi. 16 Aralıktan sonra 11 gün bekledim ürünüm gelmedi. Siparişin durumunu öğrenmek için 444 2967 numaralı telefonu birkaç kez aradım. Ürünün hazırlık aşamasında olduğunu söylediler en kısa zamanda gönderilecektir dediler. En son aradığımda da durumu mağazaya iletiyoruz dediler ve 1,5 saat sonra 08502274665 no lu Boyner'e ait telefondan arandım ve ürünün stokta olmadığını ve kayıttan ürün geçiremediklerini ürünü gönderemeyeceklerini ve bu durumu toteme ileteceklerini söylediler beni tam 1 ay ürün sipariş ve hazırlık aşamasında deyip oyaladılar mağdur ettiler. Totem kartı Boyner mağazasına ait bir kart. Boyner gibi bir mağazanın bu işi beceremeyip beni bir ay oyalaması mağdur etmesi can sıkıcı bir şey. İlk siparişi verdiğim tarihte yok deyip arasalardı bu kadar mağdur olmayacaktım ürünü kasım indirimlerinden başka yerlerden de alabilirdim. Şimdi fiyat daha da pahalı. Boyner mağazasını esefle kınıyorum. 29 Kasımda tencere fiyatı 9839,95 liraydı. Şu anda aynı marka tencere Schafer mağazasında 15999.00 liradır. O yüzden kartımdan kesilen tutar olan 9999 liranın geri iadesini istiyorum. Ayrıca aradaki farkın 6000 liranın da kartıma ayrıca iade edilmesini istiyorum. Bari bu şekilde Boyner mağazası mağduriyetimi telafi etsin. 1 aydır paranın değeri kayboldu. Boyner mağazasına bu iş hiç yakışmadı. Adına sürülen kara bir lekedir. Bu şikayetimi hem Boyner'e hem de totemim.com a gönderilmesini rica ediyorum.

28 Aralık 2023 09:18 (Şikayetten 11 saat sonra)
01 Ocak 2024 16:48

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Daha güzel bir alışveriş için biz hep buradayız. Alışveriş Dostunuz, Boyner Müşteri Deneyimi Ekibi

Sibel sonucu yetersiz buldu

Sibel
10 Ocak 2024 11:43
Boyner Siparişimi 20 Gündür Göndermiyor
Boyner Siparişimi 20 Gündür Göndermiyor
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
17 Kasım 2023 18:20