Mert sonuçtan memnun değil

07 Mart 2024 09:10

Boyner mağazasından 11 Kasım 2023 de aldığım montun fermuar kısmında dikiş hatası ve kol astarlarında kayma tespit ettim. Konu ile ilgili olarak mağazaya değişim talebinde bulundum. Hata müşteri hizmetlerinde çalışan kişiler tarafından da bariz bir üretim hatası olarak nitelendirilse bile maalesef prosedür olarak incelenmek üzere göndermeleri gerektiği söylendi ve ürün 21.01.2024 tarihinde incelemeye gönderildi. Ürün 27 gün incelendikten sonra 21.01.2024 tarihinde incelemenin sonuçlandığını müşteri hizmetlerini arayarak öğrendim ve maalesef üretim hatası olmadığı yönünde karar verilmişti. Sonucu kabul etmediğimi belirttim ve tekrar inceleme gerektiğini söylediler ve 17.02.2024 de ürünü tekrar teslim ettim. Ürün hatasını müşteri hizmetlerindeki çalışanlarda kabul ettikleri için süreci hızlandırmak adına mail göndereceklerini söylediler çünkü 3 aylık kışın 2 ayını montu kullanmadan geçirecektim. Bugün itibariyle 20 gün geçti ve hala sonuç yok. Boyner gibi bir markanın bu şekilde bir mağduriyet yaşatmasını hiç kabul edemiyorum. Ayrıca montun farklı yerlerindeki dikişlerinde de henüz daha iki aylık kullanımda sökülmeler başlamıştı, bu kadar kalitesiz bir ürünü nasıl satıyorlar satıyorlarsa neden arkasında durmuyorlar anlamıyorum. Ucuz dediğimiz markalarda en ufak bir problemde kimden kaynaklandığına bakılmaksızın aynı gün değişim yapılırken Boyner in bu yaklaşımı çok kötü. Ürün: Discovery marka

07 Mart 2024 09:22 (Şikayetten 11 dakika sonra)
08 Mart 2024 10:25

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Daha güzel bir alışveriş için biz hep buradayız. Alışveriş Dostunuz, Boyner Müşteri Deneyimi Ekibi

15 Mart 2024 12:31

Merhaba,​ Talebiniz ile ilgili görüşülerek çözüm sunulmuştur. Daha güzel bir alışveriş için biz hep buradayız. Alışveriş Dostunuz, Boyner Müşteri Deneyimi Ekibi

Emre sonuçtan hiç memnun değil

12 Ocak 2025 17:30
Boyner'den Aldığım Montta Kararma Sorunu Ve İade Reddi
Engin sonuçtan hiç memnun değil

Engin
16 Nisan 2024 10:46
Boyner Mağ- Discovery Expedition Mont Şikayeti Hk.
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Süleyman
10 Şubat 2025 14:49
Caterpillar Mont Fermuar Sorunu Ve Boyner'in İlgisizliği
Özkan sonuçtan hiç memnun değil

Özkan
06 Şubat 2025 18:33