Engin sonuçtan hiç memnun değil

16 Nisan 2024 10:46

25.11.2023 tarihinde Boyner İstanbul Forum Mağazasından Discovery expedition markalı mont ürününü satın aldım. Yaklaşık 4 aylık kullanım süresi sonunda montun ön fermuar ve yan cep fermuar bölmelerinde bulunan çizgilerin soyulduğunu fark ettim. Montun dış görünüşü oldukça kötü ve eski gözükmektedir. Ayrıca açık renkli kıyafet giyildiğinde montun içindeki siyah rengini alıyor ve kıyafetimin rengini değiştiriyor. Kollarındaki yapışkan lekeleri ve sırt kısımdaki leke kusmaları bariz bellidir. Bu gibi şikayetlerim dolayısıyla 31.03.2024 tarihinde ürünü test amaçlı firmaya incelemeye gönderdim. 20 günlük süre sonunda ürünün üretim hatasına bağlı olmadığı tespit edilmiş. Bu ürün nasıl olur da kullanıcı hatası olabilir bu durumu anlamış değilim. Bu montun derhal değiştirilmesini talep etmekteyim. Aksi takdirde Boyner mağazacılığı ve Discovery markasının CİMER ve Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet edeceğimi tarafınıza beyan ederim. Konu ile ilgili ivedi şekilde dönüş beklemekteyim.

Saygılarımla,

16 Nisan 2024 10:49 (Şikayetten 3 dakika sonra)
16 Nisan 2024 14:31

Merhaba,​ Talebiniz ile ilgili görüşülerek çözüm sunulmuştur. Daha güzel bir alışveriş için biz hep buradayız. Alışveriş Dostunuz, Boyner Müşteri Deneyimi Ekibi

25 Nisan 2024 10:50

Sayın ilgili, sorunum hala çözülmedi, acilen dönüşlerinizi bekliyorum. İyi çalışmalar.

25 Nisan 2024 12:22

Sayın ilgili, Ürünüm için 2. Kez red olarak geri dönüş sağlanmıştır. 3. Kez olarak kurumunuz Boyner tarafından incelenmesini talep ediyorum. Konuyla ilgili ivedi şekilde dönüşlerinizi rica ederim.

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
02 Nisan 2024 14:29
Mert sonuçtan memnun değil

07 Mart 2024 09:10
Ahmet sonuçtan çok memnun

Ahmet
19 Mart 2025 18:07
"Şikayetimi yazdıktan çok kısa süre sonra yaklaşık bir saat içinde geri dönüş yapıldı müşteri temsilcisi ile yapılan görüşme sonucu sorunu çözüldü. İlgi ve alakanıza teşekkür ederim."
Boyner'den Alınan Montun Kalitesizliği Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Emre sonuçtan hiç memnun değil

12 Ocak 2025 17:30
İsmail sonuçtan çok memnun

İsmail
09 Mart 2025 23:00
"Boyner e şikayetimi dikkate alıp, yardımcı olduğu için teşekkür ederim"

Boyner Kategorileri