Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Boyner 3. Kez Gönderim Ve Müşteri Mağduriyeti

03 Aralık 2024 19:10
02 Aralık 2024 21:38

1. İade sebebim kokunun kalıcı ve orijinal olmadığı idi ve bana geri gönderdiler. 2. Kez tekrar gönderdim ve bana yine iade ettiler ve bu sefer bası düğmesini bozarak gönderdiler. Artık kullanmak bile size yasak der gibi ve dalga geçer gibi. Daha sonra Şikayetvar a yazdım mağduriyetimi. Bu sefer Boyner genel merkezinden aradılar yardımcı olacağız dediler. Ama bu sefer firma değil bizzat bize gönderin dediler. Bende ürünü Van Boyner mağazasına getirip bizatihi Boyner'e gönderdim. 3. Kez bizatihi Boyner e göndermiş olduğum ürünü "kullanıcı hatası" diyerek bana gönderdiler. İnsanda iş ahlakı, ürünün arkasında durma ahlakı olmalı. Bu nasıl mağdur edip üste çıkmadın? Yahu ürünü kullanmadım ki kullanıcı hatası olsun. Mayıs ayında aldığım ürünü kullanamadım diyorum. Bir de mağazadan ürünü veren arkadaş " bunlar taşınmadan ve kargodan da dolayı da olur bunun için kullanıcı hatası olabilir" diyor. İyi de Boyner ve kıymetli çalışanları bu ürünü sağlam veren ben. Bana bozuk gönderin sizsiniz. Kaldı ki ürünü size teslim ediyordum mağazada bu taşıma ve kargo da sizin vasıtanız ile olmuyor mu? Sorumluluk sizde değil mi? İnsanları saf yerine koymayı bırakın, verdiğimiz paranın mağduru yine biz oluyoruz. Bu konuda gerekli hassasiyeti göstermenizi ve bu hatadan dönmenizi temenni ediyorum. Kaldı ki parasını aldığınız bu ürünü 7 Aydır müşterinin kullanmamasının ayıbı ziyadesi ile üzerinize yapışacaktır.

04 Aralık 2024 09:03 (Şikayetten 13 saat sonra)
07 Aralık 2024 23:04

Boyner yetkilileri, o kadar yazdık şikayette bulunduk. En son görüşmede ilgili birim sizi arayacak dediniz. 04.12.2024 tarihinde 24 saat en geç 48 saat sonra sizi arayacağız dediniz. Kaç gün geçti arama tenezzülünde dahi bulunmuyorsunuz. Bu nasıl bir satıcı saygısıdır. Müşteriyi ciddiye almama, oyalama sizin için taktik mi? Ben yazmaktan utandım, ama siz haksız olduğunuz halde aramamaktan utanmıyorsunuz. Hakkımızı sonuna kadar savunacağız ama siz müşteriyi adam yerine koymamaya devam edin.

Münür sonuçtan hiç memnun değil

Münür
01 Eylül 2025 15:04