Bosch Yetkili Servis Hizmetleri Ve 444 6 333 Sorunu

Bosch Yetkili Servis Hizmetleri Ve 444 6 333 Sorunu
04 Temmuz 2023 22:46

Bosch Yetkili Servis Hizmetleri 444 6 333 Sorunu
Artvin'de Bosch Kıyma Makinesi arızalandığından müşteri hizmetlerini aradım kaç gündür makineyi almaları için aradığımda sürekli ileri tarihe atıp oyalayıp durdular. Kurban etini kıyma yapamadan bekliyoruz öylece. Servisten hiç gelmeyeceklermiş gibiler. Bosch yetkili servisini ve müşteri hizmetlerini kınıyorum.

05 Temmuz 2023 10:21 (Şikayetten 11 saat sonra)

24 Temmuz 2023 11:25

Kaç kez müşteri hizmetleri ile görüştüm ama fahiş fiyat politikaları sebebiyle bir dişli yüzünden kıyma makinesinin yarı fiyatının istenmesi nasıl bir kurumsallıktır anlamış değilim. Bosch ev aletlerini tercih edeceklere tavsiye etmiyor, aman diyorum. Çünkü artık cihazınıza bir şey olduğu anda fahiş fiyatlarla Bosch yetkili servisleri sizleri mağdur etmeye başlayacaklardır. Artık Bosch marka tercih etmeyi düşünmüyorum. Üzerinde çizik dahi olmayan makineyi çöpe attırmak Bosch yetkili servislerin en güzel çözümü, kınıyorum.

Sema
Sema

Bosch bulaşık makinesinin üst sepeti pas yapmış. 4446333 teli aradım 2 gün sonra dönüş yaparak 3950 TL olduğunu söylediler Şok oldum Bir yedek parçanın Fiat'ı., fabrikadan yeni çıkmış bir beyaz eşyanın yarı Fiat'ı olur mu? Akla ve mantığa aykırı. Bir daha Bosch markayı tercih etmeyeceğim.

Yunus sonucu yetersiz buldu

Yunus
09 Aralık 2023 21:29

Niyazi
26 Temmuz 2023 18:19
Berrak sonuçtan çok memnun

Berrak
06 Ocak 2025 20:37
"Şikayetim sonrası Bosch çağrı merkezi tarafıma hızlı bir şekilde geri dönüş yaptı ve yetkili servisi yönlendirdi. Teknik ekip, arıza hakkında detaylı bilgi vererek 2 gün içinde sorunu giderdi. Gösterilen ilgi ve hızlı çözüm için teşekkür ederim. Ancak, keşke bu süreç Şikayetvar platformu üzerinden mesaj yoluyla değil de, doğrudan çağrı merkezi üzerinden oluşturulan kayıtlarla daha proaktif bir şekilde yönetilseydi."
Bosch Servis Randevu Kaosu: İletişim Eksikliği Ve Mağduriyet

Bosch Kategorileri