Murat sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Ürünlerinde Boya Kabarcığı Sorunu Ve Yetersiz Garanti Desteği

Bosch Ürünlerinde Boya Kabarcığı Sorunu Ve Yetersiz Garanti Desteği
04 Kasım 2024 16:23

Merhaba ben M**** Ü****
Bundan 2.5-3 sene önce Bosch buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, ve aspiratör aldık. Çamaşır makinesini mutfakta durmasına rağmen ön tarafında üst gövde kısmında boya kabarcıkları meydana geldi. Bosch müşteri hizmetlerini aradım, bana kullanıcı hatası olabileceğini söyledi. Çamaşır makinesini tencereye koyup kaynatacak halim yok. Buna istinaden ücret alacaklarını söylediler. Kayınpederimin Arçelik bulaşık makinesinde aynı hata oldu. Ücretsiz değiştirdiler. Koskoca Bosch firması nasıl gövde garantisi veremez. Ürünlerine güvenmiyor mu?

04 Kasım 2024 16:27 (Şikayetten 4 dakika sonra)

04 Kasım 2024 16:56

Görünen o ki Arçelik firmasının müşteri memnuniyeti politikası Bosch firmasının önüne geçmiş durumda tebrik ediyorum. Bundan sonraki süreçte Bosch firmasını gözden geçireceğim. Evimin yüzde 70 eşyası Bosch Hayal kırıklığı için teşekkür ederim. Benim için Bosch bitmiştir

04 Eylül 2025 15:45

Koskoca Bosch firması küçük bir boya kabarcığı sorununu çözemeyecek kadar vizyon yoksunluğu yaşamaktadır. Tüm tüketicilere ders olsun almayın aldırmayın

Nihat sonuçtan hiç memnun değil

Nihat
31 Ekim 2024 21:04
Sümeyra sonuçtan çok memnun

Sümeyra
11 Aralık 2024 10:24
"Bosch müşteri hizmetlerinden hemen geri dönüş sağladılar. Servis gönderdiler. Ve ürünün o kısmı yenilendi. İlginiz için teşekkür ederim Bosch"
Bosch Ürünlerinde Boya Kalitesi Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Yaklaşımı
Bosch Ürünlerinde Boya Kalitesi Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Yaklaşımı

Ömer
18 Ocak 2025 11:39
Bosch Çamaşır Makinesi Sorunları Ve Yetersiz Servis Desteği
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Derya
16 Nisan 2024 12:24