Bosch Teknik Servis Mağdur Edilmem

Gülfiye
01 Ekim 2023 10:22

10/09/2023 tarihinde elektrik süpürgemin kablosu koptu. Bosch servisine götürdüm, orası da Gölcük Bosch teknik servisine gönderdi. İki üç gün sonra arayıp kablonun sarma yerinin değişmesi gerektiğini ve bunun 400 TL ücretinin olduğunu söylediler. Ben de kabul edip yatırdım. Elektrik süpürgemi teslim aldığımda içinden bir parça eksilmiş gibi çekim gücü gitmiş bir şekilde çalışıyordu. Gölcük'teki servisi aradım, sorunu söyledim, tekrar gönderin bakalım dediler. Gönderdim, iki gün sonra aradılar, filtrenin tıkandığını ve değişmesi gerektiğini söylediler. Bunun için 700 TL istediler. Ben de kablo değişimi olmadan önce süpürgemin gayet iyi çektiğini ve hiçbir sorun olmadığını anlatmaya çalıştım, ama anlamak istemediler ve üzerime geldiler, telefonu suratıma kapattılar. Tekrar arayıp, nasıl benim suratıma telefonu kapatabilirsiniz diye sorduğumda bana bağırdığımı iddia edip alay eder gibi değiştireceksiniz değiştirelim yoksa geri gönderelim dediler. Ben de geri gönderin dedim, telefonu suratıma kapattılar. Bu nasıl bir teknik servistir anlayamadım ve şu an benim elektrik süpürgem çekmiyor, beni mağdur ettiler, şikayetçiyim.

01 Ekim 2023 16:17 (Şikayetten 5 saat sonra)

Musa sonuçtan hiç memnun değil

Musa
02 Eylül 2024 16:47
Adem sonuçtan hiç memnun değil

Adem
11 Ekim 2024 10:45
Bosch Süpürge Servis Sorunu Ve Garanti Anlaşmazlığı
Cevdet sonuçtan hiç memnun değil

Cevdet
07 Ekim 2024 12:04
Umut sonuçtan hiç memnun değil

Umut
25 Ekim 2023 17:23