Mehmet sonuçtan çok memnun

Bosch Tak Tak Sesi

Bosch Tak Tak Sesi
18 Temmuz 2024 13:11

Bosch'tan yeni aldığımız çamaşır makinesi tak tak diye vurma sesleri yapıyor 13 günlük çamaşır makinesi servis geldi ilk önce alt pompasını açmamızı istedi açtık bir şey yoktu sonra geldiler dengelerken vurma yapabileceğini normal olduğunu söyledi bize.

14 Ağustos 2024 22:39

Bosch'tan Çamaşır Makinesi aldık 10 kg 1200 devir buhar özellik çamaşır makinesi makine ilk geldiğinden beri tak tak diye vurma ses geliyor sıkmada her programda servis normal dior tak tak diye ses yapan bir Çamaşır makinesine servis normal dior bu markayı bir daha tercih etmeyeceğim

18 Temmuz 2024 13:23 (Şikayetten 12 dakika sonra)

18 Temmuz 2024 13:57

Çok teşekkür ediyorum çalışanlarınız bizimle çok güzel ilgilendi sorun çözüldü

18 Temmuz 2024 13:58

Çok teşekkürler çalışanlarınız bizimle çok güzel ilgilendi ve sorunumuz çözüldü

Ali sonuçtan çok memnun

30 Nisan 2024 21:54
"Fabrika temsilcisi sözleşme şartlarını bilen, kararlarını adil verebilen temsil yeteneği güçlü iyi bir çalışan. Kurulum ve arıza şikayetlerine bakan servis personelleri müşteri şikayeti ve memnuniyetinin farkında değil."
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Fatma
09 Temmuz 2023 18:37
Songul sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Bosch Çamaşır Makinesi Bozuk Çıktı

Songul
30 Temmuz 2024 02:03
Fatih sonuçtan memnun değil

Fatih
18 Nisan 2024 10:20
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
14 Şubat 2025 21:59