Bosch Rdw1572 Su Sebili Pişmanlığı

Mehtap
10 Temmuz 2023 23:45

Bosch rdw1572 gizli damacanalı sebil aldık. Almaz olsaydık aldığımızdan beri kullanamadık çalışmıyor. Servis çağırdık ilk geldiklerinde temassızlık var dediler. Gittiler. Günde 1 bardak soğuk suyu ancak alabildik tekrar çağırdık sebili götürdüler kompresör değişti dediler.

Getirdiler ama gene çalışmadı çağırdık tekrar bu sefer prize bahane buldular başka prize taktik onların yanında çalıştı bu seferde soğuttuğu zaman yanması gereken lambası da yanmıyor. Şu bitmesine yakın yanması gereken uyarı ışığıda damacana tamamen boşalmayınca yanmıyor oysa kitapçığında 1 litreye yakın şu kaldığı zaman uyarı verir yazıyor biz çok pişmanız aldığımıza bir çözümde bulmuyorlar.

Cihazın hiçbir şeyi yok diyorlar ancak ben isim gücüm yok sırf iş olsun diye sanki servis çağırıyorum yeter 3 ayda pişman oldum. Bir dahada Bosch hiçbir ürününü tercih etmeyeceğim çok düşürmüşler kaliteyi. Ucuz bir şey bari olsa içim yanmayacak fiyatları da çok yüksek.

11 Temmuz 2023 14:19 (Şikayetten 14 saat sonra)

Bosch RdW1571 Su Sebili Soğuk Su Kalitesi Çok Düşük!

Ayşegül
10 Haziran 2024 16:10
Sevda sonuçtan hiç memnun değil

Sevda
26 Mayıs 2023 19:33