Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Pişmanlıktır O Kadar.

Ercan
03 Nisan 2024 23:07

Kasım 2023'te aldığım Bosch i-Dos çamaşır makinesi ilk yıkamadan itibaren gürültü yapmaya başladı. Daha sonraki yıkamalarda ses giderek arttı. Bu süreçte firma tarafından arandım ve şikayetimi dile getirdim. Bana firmadan teknisyen gönderildi. Gelen personel, makineyi çalıştırmadan arıza olmadığını söyleyerek ayrıldı. Ses devam edince tekrar aradım ve yine aynı personel geldi. Kafasına göre kapağı açıp içine baktıktan sonra hiçbir şey olmadığını söyledi ve gitti. Tekrar aradılar ve arızanın devam ettiğini defalarca söyledim. Başka bir personel geldi, kapağı açıp yayları yağladı ve sesin kesileceğini söyledi ancak bu da çözüm olmadı. Makinenin değiştirilmesini talep etmeme rağmen arızalı makineyle baş başa kaldık. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurduğum halde sonuç alamadım. Şimdi mahkemeye başvurmayı düşünüyorum. Kısacası, Bosch'tan pişmanlık duyuyorum.

06 Nisan 2024 15:39

4 ay önce aldığım sıfır ürün olan Bosch i dos çamaşır makinesi ile ilk çalışmasından itibaren verdiği arıza ile bugün 4. Kez gelen teknisyen yine hiçbir işlem yapmadan arıza olmadığına karar vermiş kısa bir video çekip geri gitmiştir kendisine bendeki videolardaki sesleri söylediğimde hukuki olarak isteğinizi yapmakta serbest olduğumuzu söylemiştir ilk fırsatta mahkeme yoluyla Bosch firması ve ürünü aldığım firmaya dava açacağım bu kadar liyakatsizlik diğer firmalarda umarım yoktur.

Ercan
03 Nisan 2024 22:58
Bosch Pişmanlıktır O Kadar.

Teslim belgesi

04 Nisan 2024 10:08 (Şikayetten 11 saat sonra)

Okan sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Çamaşır Makinesi Sorunları Çözülmüyor!

Okan
07 Ocak 20:52

Bosch Çamaşır Makinesi Ses Sorunu

Elif
24 Temmuz 2024 22:47

Tülay
26 Kasım 2023 00:29
Bosch Defolu Ürünleri Gönderip Suçu Bize Yıktı
Ekrem sonuçtan hiç memnun değil

Çamaşır Makinesi Kabusu: Gürültü, Arıza Ve İade Süreci

Ekrem