Dilan sonuçtan hiç memnun değil

Dilan
08 Aralık 2023 16:13

14 Kasim 2023 tarihinde sırf sorun yasamamak adına Bosch'un kendi sitesinden kampanyadan Mum serisinden hamur yoğurma makinesi aldım. Ürün kargolandı geldi fakat ürünü ne bir kolinin içine koymuşlar ne bir pat pata sarılmış raftan alıp olduğu gibi göndermişler ve kutu halince parçalanmış ve bayağı hasar görmüş hiç teslim almadan kuryeden geri götürmesi istedim. Bosch müşteri temsilcisini aradım durumu anlattım bana yardımcı olabileceklerini ürünün yenisini göndereceklerini söylediler sonrasında ben tekrar aradım ve sunu belirttim bakın yenisini gönderecek misiniz yoksa ben tekrar sipariş oluşturayım mı? Hanımefendi hayır gerek yok biz göndereceğiz zaten dediler ve beni oyaladilar. Kampanya bitti ve beni arayıp siparişle ilgili bilgilendirme adına "siparişini iptal ediyoruz çünkü online alışverişlerinde değişim olmuyor" peki beni neden oyaladınız? Kampanyanın bitmesini mi beklediniz? Ses kayıtlarını alıyorsunuz madem açın ve dinleyin ne talep ettiğimi bana nasıl yardımcı olabileceğinizden bahsettiğiniz kayıtları inceleyin. Nasıl bir firma ya da kurum anlamadım. Birbirinizden haberiniz mi yok? Yoksa bu şekilde mi oluyor bu işler anlamadım. Can sıkıcı bir deneyimdi asla ve asla önermeyeceğim. Ve durumun çözülmesini talep ediyorum.

08 Aralık 2023 16:21 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
03 Temmuz 2024 17:57
Halit sonuçtan hiç memnun değil

Halit
12 Ocak 2024 14:54

Bosch Online Sipariş Mağduriyeti

09 Şubat 2024 00:57

Hamdi
13 Temmuz 2023 11:38
Bosch Kötü Malzemenizin Arkasında Durun
Bosch Kötü Malzemenizin Arkasında Durun
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Esra
23 Ocak 2024 12:31