Levent sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Marka Çamaşır Makinesi Hk.

01 Aralık 2023 01:02

Yaklaşık 10 ay önce Bosch marka 10Kg lik yıkama kapasiteli çamaşır makinesi aldım. Aldığım süreden yaklaşık 10 ay sonra makinenin deterjan koyma haznesi çekmecesinin alt kısmında gözle çok dikkatli bir şekilde bakılınca görülebilen paslanma meydana geldi. Paslanmayı fark ettikten sonra makine için servis çağırdım. Servisinde tespit ettiği bu paslanma sonrası taraflarınca tarafıma verilmiş olan yetkili servis Teknisyen notu aynen şu şekildedir. " Cihazda deterjan çekmecesinde yoğuşma mevcut Ön saçta paslanma mevcut müşteriye onarım yapılması iyileştirilmiş deterjan çekmece kutusu ve ön saç değişmesi hakkında bilgi verildi. " tespiti yapılmış olup onarımı kabul etmeyerek tarafıma Mühendislik hatası olmayan yeni sıfır makine verilmesini talep ettim. Yetkili teknisyenin arıza tespitinden de anlaşılacağı gibi üretilip halen satışta olan bu serinin Bosch firması tarafından hatalı üretilmesine nazaran yenisi ile değişimi yapılmamak istenip Onarımla hatalarını düzeltmeye çalışmaktadırlar. Neden ücretini ödemiş olduğum makine sıfırı ile değiştirilmiyor halen anlamış değilim. Konunun hassasiyetle tarafınızca'da incelenip mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

01 Aralık 2023 10:54 (Şikayetten 9 saat sonra)

04 Aralık 2023 12:05

Her ne kadar müşteri hizmetlerinden telefonla tarafıma dönülsede çözüm üretilememiş mağduriyetim devam etmektedir.

Ruşen sonuçtan hiç memnun değil

Ruşen
25 Aralık 2023 10:58
Bosch Aldığımıza Pişman Mı Olacağız?
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
07 Ağustos 2024 02:40
Şerife sonuçtan hiç memnun değil

Şerife
17 Kasım 2023 14:38
Bosch Çamaşır Makinesi Paslandı
Taha sonuçtan hiç memnun değil

Taha
28 Şubat 2024 22:14