Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

18 Eylül 2023 13:57

Bosch inox buzdolabı 1.5 sen oldu paslanma ve boyası solmaya başladı. Servisi çağırdık bunun sizden kaynaklanmadığını ama fotoğrafları ile birlikte fabrikaya atıp onların karar vereceği söylendi. Akabinde cihazdan kaynaklı olmadığını, kimyasal kullanılmış olduğu bildirildi. Akabinde fabrikayı aradım yetkili Z***** hanımla görüştüm. Aynı şeyi dile getirdi. Kullandığımız bir ürün var o da sizlerin bizleri sattığı temizleyici dedim. Ve görselini email yoluyla cozum.bsgh.com adresine, gönderdim. Tekrar kendilerini aradım başka inox cihazınız var mı onda denediniz ve o cihaza bir şey olmamışsa sıkıntı bizden kaynaklı değil dendi. Kapak değişimlerine ilk servis raporunda 8100 TL fiyat çeken, aynı kurum insafa gelip indirime gittiğini 6700 TL'ye kapakları değiştirebilecek lerini söylediler. Madem kendinizden bu kadar eminsiniz neden indirime gidiyorsunuz. Hataylı bir depremzede olarak Bosch firmasına yakıştıramadım. Çözüm yolu bu olmamalıydı. Kapakların ücretsiz değişimini rica ediyorum.

profile profile
18 Eylül 2023 14:03 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Remziye
12 Ocak 2024 13:03

Gamze
09 Ekim 2023 21:05
Mürsel sonuçtan hiç memnun değil

Mürsel
22 Mart 2025 21:17

Hümeyra
31 Temmuz 2023 23:16
Bosch Buzdolabı Durduk Yere Paslandı
Gülsen sonuçtan hiç memnun değil

Gülsen
29 Eylül 2023 20:03