Fatih sonuçtan hiç memnun değil

04 Kasım 2023 19:25

Depremden sonra evimize yeni çamaşır makinesi olarak Bosch aldım ama çamaşır hiç yıkamıyor. Çamaşırlar attığınız gibi geri çıkıyor. Ne kadar yumuşatıcı koyarsanız koyun, lastik kokusu oluyor. 4 ayda beş kere servis geldi. Testleri yaptık, her şeyi normal diyor.

04 Kasım 2023 20:03
Bosch Leke Çıkarma Özellikli Çamaşır Makinesi

05 Kasım 2023 12:23 (Şikayetten 16 saat sonra)

05 Kasım 2023 12:25

Klasik müşteri temsilcisi lafalri Bosch markası bu seriden özellikle uzak durun

06 Kasım 2023 21:03

Tüketici Hakem Heyeti ne başvurup yasal haklarımı kullanacağım makine berbat sakın almayın

Erencan
Erencan

Çözümü su aldıktan sonra 5 litre su ekleyerek buldum. Bir de mixte atma pamukluda at suyu çok alsın. Az suyla kötü yıkıyor

3 aylık makine

Elif sonuçtan çok memnun

Elif
25 Nisan 2025 16:11
"Şikayetimi bildirdikten hemen sonra yetkili temsilci geri dönüş sağladı kendisine şikayetimi ilettim. Görüşmemizin hemen ardından bana uygun bir zamanda teknik servisi yönlendireceğini sorunun çözümünün sağlanacağını belirtti. Görüştüğüm yetkili kişinin adını bilmiyorum ama hem ona hem de Bosch'a çok teşekkür ediyorum ilgilendikleri için ve sorunumu çözdükleri için."

Bosch Çamaşır Makinesinde Sürekli Arıza Ve Çözülmeyen Sorunlar

Esin