Oguz
10 Eylül 2023 23:18

Yaklaşık 1,5 ay önce aldığım ankastre fırın hasarlı geldi. Ürünü teslim alırken videoya çektim teslim eden arkadaşla beraber. Ürünün değişmesi için talepte bulundum değiştirmediler ve konuyla alakalı biri gelip foto video çekip gitti. Daha sonra bana ulaşamadıklarını söylediler ve hasarlı ürünle alakalı kaydı çözümlemeden kapatmışlar sağ olsunlar. Bu sürede işimden dolayı sürekli şehir ve hatta ülke dışına gitmem gerektiği bilgisinide verdim. Geçen haftada konuyla alakalı tekrar iletişime geçtim ve ürünü ilk gün teslim almamam gerektiğini ve bu nedenle iade edebileceğimi söylediler. Bunu bana neden en başında söylemediklerini söyledim. Sonra iade için kayıt oluşturduk ne gelen var ne giden. 1,5 aydır mağdurum ve bu konuda sorunu çözmeye odaklı herhangi bir şey yapmadılar yapmamaya da ediyorlar. Bu hafta yasal yollara başvuracağım. Buraya yazmamın sebebi de bana yaşattıkları mağduriyeti herkesin bilmesini istiyorum. Ayrıca buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesini de Bosch Home internet sitesi üzerinden aldım ve o ürünlerde herhangi bir sıkıntı olmadı. Ancak aldığım bütün ürünleri bulunduğum şehirdeki farklı mağazalara verdikleri için 1 hafta boyunca her gün bir mağazadan bir ürünün gelmesini bekledim ve çok zamanımı aldı. Saygılarla

11 Eylül 2023 09:57 (Şikayetten 10 saat sonra)

Fatmagül
31 Ağustos 2023 15:03
Selim sonuçtan hiç memnun değil

Selim
05 Ocak 2024 13:22
Çisem sonuçtan hiç memnun değil

Çisem
29 Temmuz 2024 12:21