Sevgi sonuçtan çok memnun

Bosch Dikey Süpürge Süpürmüyor

19 Ağustos 2023 11:18

Bosch unlimited 7 dikey şarjlı süpürgem aldığım zamandan itibaren (yaklaşık 4 aydır) kullanıyorum. Süpürülen parça halindeki maddeleri başlık kısmında tutuyor. Yukarı hazneye gönderemiyor ve makineyi kapattıktan hemen sonra geri yere düşürüyor. Bazende yerden hiç alamıyor. Bu konuyla alakalı dönüş bekliyorum.

19 Ağustos 2023 15:22 (Şikayetten 4 saat sonra)

21 Ağustos 2023 15:01

Bosch müşteri temsilcisi aradı, anında servis yönlendirdi. Toz toplama haznesinin içinde filtre kısmının açılıp temizlenmesi gerekiyormuş. Temizlendikten sonra sorunum çözüldü. Teşekkürler Bosch

Bosch Unlimited 7 Süpürge Başlığı Ve Filtre Arızası

bosch-unlimited-7-supurge-basligi-ve-filtre-arizasi-2.jpg
Yasin sonuçtan çok memnun

Yasin
11 Mart 2025 02:04
"Bütün beyaz eşyalarımı aldığım ve herkese önerdiğim marka olan Bosch, ürününün arkasında durarak sorunumu çözüme kavuşturmuştur. İlgilenen yetkililere teşekkür ederim. Bosch sorunsuz ve garantili ürünlerinizde gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz."
bosch-supurgenin-toz-haznesi-sorunu-1.pdf

Bosch Unlimited 7 Süpürge Toz Dönüş Sorunu Ve Değişim Talebi