15 Haziran 2023 17:26

Bosch 7 serisi dikey süpürge aldım. Daha alalı 1 ay olmadı ilk arıza kaydımızı açtık yani çok üzücü şekilde aldığımın 2. Günü kullanırken kırmızı ışık hatası ile aradım bir süre deneyip tekrar olursa aramamız söylendi.

2. Sefer kullanımda yani bugün şarj ışıkları yanıp sönmesine fırsat vermeden direk kapandı. Şarja taktığımda ise kırmızı ışık yandı. Yaklaşık şarjdan 7-8 kere çekip çıkarttıktan sonra beyaz ışık yanmaya başladı.

Bu kadar güzel bir markanın böyle ufak tefek sorunları çok üzücü maalesef ki 🥺.

24 Haziran 2023 14:40

Bosch servisinde kaydım açıldı bataryadan olduğu düşünüldü değişim yapıldı ama hala aynı sorun devam ediyor bu kadar büyük bir marka insanları çok güzel mağdur ediyor! Cihazımda sürekli kuramızı ışık yanıyor ve ben sürekli tak çıkar tak çıkart yapıyorum öyle şarj almaya başlıyor bu sebepten ötürü giriş yeri resmen yalama olacak 1 ay olmadı alalı şaka gibi yeni olan cihazımla ilgili bu kadar uğraşmak zorundaymışım ben Tüketici Hakem Heyeti'ne kadar başvuruda bulunacağım

15 Haziran 2023 17:30 (Şikayetten 3 dakika sonra)

24 Haziran 2023 14:37

Asla sorunum çözülmedi insanları mağdur etmeye hakkınız yok

Dilek
Dilek

Evet doğru demişsiniz, kırmızı ışıkları görünce panikledim, ancak burada yanıtları okuyunca 10 dakika. Kadar bekledim ve akü soğuduğunda şarj almaya başladı. Tşk.

İlhan
İlhan

İyi günler; bende de aynı süpürge var ve yazdığınız sorun değil özellik, uzun süre çalıştırıp takarsanız motor sıcak olduğu için kendini korumaya alıyor, biraz soğuduktan sonra şarj etmelisiniz.

Cemre

Merhaba ben de Bosch 7 prohygenic aldım, ilk kullanımdan sonra sarja takınca kırmızı ışık yanmıştı ama öyle şarj oluyor sanmıştım. Ertesi gün süpürmek için aldım meğerse şarj olmamış, tekrar sarja takınca beyaz ışıklar ilerleyerek dolmaya başladı şarjı. Dolunca supurdum, süpürme islemim bitince sarja taktim yine kırmızı yandı şarj almadı. İnternette araştırınca batarya çok isindigi için almadığını okudum. 10 dakika kadar bekleyip takınca şarj olmaya başladı. Kullanımdan hemen sonra sarja takmamak gerekiyor anladığım kadarıyla. Bu bir arıza değil de bataryanın uzun omurlu olmasını sağlayan bir güvenlik önlemi. Zannederim sıcakken şarj alması sorun yaratıyor.

08 Eylül 2023 18:15
Bosch Dikey Süpürge Kırmızı Işık Uyarısı Batarya Bitmesi
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Işıklarının Sürekli Bozulması

Duygu