Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Işıklarının Sürekli Bozulması

21 Eylül 2023 17:37

Bosch şarjlı dikey süpürge aldım hala garanti kapsamında fakat az kullanmama rağmen hemen öndeki ışıkları söndü arıza verdi. Sonra değişim istedim. Gelip yenisini taktılar ön tarafa, aradan çok az zaman geçti. Şimdi de temassızlık yapar gibi ışıkları yanıp sönüyor süpürürken, bu markayı almasaydım keşke çok pişmanım şimdi diye kayıt oluşturdum peki ne zamana kadar garantim bittiğinde kesin yine bozulacak ve yaptırmayacağım o kadar para vermeyeceğim. Hemen bozulacak bir şeye çok pişmanım Bosch aldığıma çok

28 Eylül 2023 11:11

Bosch markasının maalesef almış olduğum süpürgem temmuz ayında tamire gitti (haziranda kullanmaya başlamıştım) şimdi eylül ayında tekrar tamire gitti beni arayan genel müdürlükten olan kişiye değişsin isteğimi iletmeme rağmen dönmediler bile tamir edip veriyorlar bu da 2 ay falan gider yani anlayacağınız garanti bitene kadar tamir edip veriyorlar alacaklar çok iyi düşünsün ben çok pişmanım garanti bittiğinde en ufak şeye 375 TL alıyorlar ben memnun kalmadım müşteriye olumlu dönüş ilgilenme yok benim yeni makinem neden sürekli tamire gitsin ben ona vereceğime herkesin bildiği o markadan alsaydım en azından müşteri memnuniyetim olurdu videodaki gibi hep bu sorunu yaşıyorum sıkıldım bu markanın sorunlarından

25 Eylül 2023 15:22

Bosch şarjlı süpürgem 2. Ye servise gidiyor asla değiştirme yenisini getirelim gibi şeyler yok yeni süpürgeyi tamir ediyorlar asla içime sinmedi bu marka, ayrıca genel müdürlükten aradılar değişsin dedim durumu takip edeceğim sizde döneceğim dediler kimse dönmedi ayrıca kullanıcı hatası olmayan sorun var süpürgede yeter artık sürekli servise mi gidecek bu keşke diğer markanın alsaydım buna bulaşmasaydım

22 Eylül 2023 14:11 (Şikayetten 20 saat sonra)

22 Eylül 2023 15:55

Yetkili servis çok ilgilendi evime gelip sorunu anlattı teşekkür ediyorum fakat garantim varken neden cihazım tamir ediliyor? Ben sürekli tamir edilsin diye mi o kadar para verdim daha kullanalı ne kadar süre oldu tamire gidiyor. Yeni cihazla değiştirme hakkım yok Bosch markasında öyle mi?

25 Eylül 2023 17:30

Elif sonuçtan çok memnun

Elif
12 Kasım 2024 23:17
"Ürün ile ilgili sorunlarım destekleri sayesinde çözüldü ama daha bir sene bile dolmadan bozulan bu parça, garanti süresi bittikten sonra da bozulacaktır demektir. Bu durumda garanti süresi bittikten sonra muhtemelen ürün çöpe gidecektir"
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
25 Kasım 2023 13:27

Mert
03 Aralık 2024 20:05

03 Kasım 2023 08:08
Esma sonuçtan çok memnun

Esma
10 Ocak 2025 13:53
"İlgi ve alaka için minnettarım. En kısa zamanda sorun çözüldü ve durumun peşinden koşan ben değil, memnuniyeti sağlamaya çalışan onlardı. Görüştüğüm temsilci (Kübra Hanım) tanıştığım en kaliteli, en bilgili temsilcilerdendi bu süreci kendisiyle ilerlettiğimiz için memnunum 💐"
Bosch Kategorileri