Bosch Dikey Süpürge Halı Başlığı Halıda Çalışmıyor

20 Ekim 2023 12:09

30.09.2023 tarihinde Kayseri Media Markt mağazasından Bosch serie 8 Pro parke dikey süpürge aldım. Eve gelince ilk denememde halı fırçasının merdanesi 10 15 saniye sonra durdu ve LED ışıkları söndü. Tekrar denedim yine aynısı oldu. Bir gün sonra media markta başvurdum ve Bosch yetkili servisinin sorumlu olduğunu söylediler. İade almadılar, servis eve geldi. Denedi ve halı fırçasının problemli olduğunu söyleyip yeni başlık sipariş ettiler. Yeni başlıktada aynı sorun devam edince video çekip süpürgeyi götürdüler. Günler sonrasında aradığımda Media Markt’la görüşün bilgi fişini gösterin. İade ya da değişim olsun dediler. Media Markt bilgi fişinde iade ya da değişim yazmıyor dedi ve almadılar. Sonuç olarak süpürge hala yetkili serviste ve çözüm yok.

20 Ekim 2023 13:41 (Şikayetten 1 saat sonra)

27 Ekim 2023 11:47

Şikayet yayınlanınca yetkili servis aramış iki gün sonra pazartesi günü dönüş sağlanacağı söylenmişti. Bugün cuma oldu ne arayan var ne soran, ben aradım yetkililerimiz dönüş sağlayacaktır deniliyor, çözüm yok.

08 Kasım 2023 22:00

İkinci kez halı fırça başlığını değiştirdiler, yine fırça başlığı merdanesi dönmüyor ve LED ışıklar sönüyor. Servis elemanı 3 farklı halıda video çekti ve gitti. Bir hafta sonra (bugün) aradılar ve bir kez de parke üzerinde denenmesini istediler. Böyle mantık dışı bir şey olabilir mi? Halılardan olabilirmiş. Evdeki halıların neredeyse hiç havı yok, incecik halılar. Bu süpürgeyle halı süpürülmüyor mu? Süpürge kutusunda duruyor 1 ayı geçti. Ücret iadesi istiyorum.

Haşim
26 Mart 2024 16:16
Bosch Ürün İadesi Yapılmıyor
Evrimnur sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Ünlimited 8 Gen2 Yeni Kutu Açılış Ve Bozuk Ürün!

Evrimnur
30 Ağustos 2024 13:57

Sevgi
27 Aralık 2023 20:45
Türker sonuçtan çok memnun

Türker
13 Ekim 2024 12:53
"Teşekkür ediyoruz inşallah sorun yaşamayız…"

Bosch Kategorileri