18 Ekim 2024 16:411.274
Muhammet'in Teşekkür Mesajı
Teşekkürler.

Bosch marka dijital ekranlı derin dondurucu almıştım, gösterge ekranında dereceyi gösteren rakamlar sürekli kendi kendine değişkenlik gösteriyor ve süper Moda geçip gürültülü çalışıyor. Temmuz ayında başlayan bu sorun Ekim ayına gelmemize rağmen çözülemedi. Bu süreçte en az 5-6 defa servis geldi. Son olarak ürün değişti aynı sorun halen devam etti, voltaj düzensizliğinden dolayı dereceler kendi kendine değişkenlik gösteriyor dedi servis. Bu süreçte içindeki yiyeceklerin buz tuttu, ürün koyamadık, faturalarım yüksek geldi. Bu sorunun 4 ayda çözüme kavuşturulamamış olması markaya ve servise karşı güvenimi kırdı. Şimdi çevremde soran insanlara Bosch markayı önermiyorum, alamamalarını söylüyorum.

18 Ekim 2024 16:59 (Şikayetten 17 dakika sonra)

Muhammet
20 Ekim 2024 17:11

Henüz iletişime geçmediniz, mağduriyet noktasında Nirvana'yı yaşatıyorsunuz, sorun çözeceğinize inancım kalmadı.

Muhammet
28 Ekim 2024 17:21

Teşekkürler.

Yorumlar(7)

30 Ekim 2024 22:52

Tamamdır çok teşekkür ederiz.

30 Ekim 2024 14:16

Merhabalar yeniden. Biz de voltaj regülatörü aldık eğer voltaj düzensizliği vs varsa diye ama düzelmedi. Peki cihazı götürdüler mi?

20 Ekim 2024 19:29

Merhabalar. Anlattığınız durumu bire bir biz de yaşadık ve henüz çözüm bulunamadı, beklemedeyiz şu an. Durumunuzdaki gelişmeleri paylaşır mısınız bizim de bir yol izleyebilmemiz için? Teşekkür ederiz şimdiden.

Bosch Arıza Ve İlgisizlik

9 Ekim 2023 21:052.696

Buzdolabım önce buzluk ürünleri eritti sonra sebzelik donduruyor derken aylardır arızalı ama karşımda o kadar sorumsuz b...

1 Destek

Bosch Ayıplı Mal Dayatması

31 Ağustos 2023 12:506.744

Temmuz 2023 ayı başında yazlığıma sipariş verdiğim Bosch derin dondurucu için ürünün sevkiyatından teslimine kadar sorun...

Bosch Dondurucu Gıdaların Çözünmesi Ve Bozulması Şikayeti

Bosch DondurucuGıdaların Çözünmesi Ve Bozulması Şikayeti

Songül
Bosch Teknik Servis Taşıma Yaparken Aynayı Kırdı!

Bosch TeknikServis Taşıma Yaparken Aynayı Kırdı!

Elif
Bosch Derin Dondurucu Akım Gidip Geldiği Zaman Çalışmıyor

Bosch DerinDondurucu Akım Gidip Geldiği Zaman Çalışmıyor

Muttalip
Bosch GSN54VWE0N Vibrasyon Sorunu!

Bosch GSN54VWE0NVibrasyon Sorunu!

Muhammed
Bosch Ürününe Sahip Çıkmıyor!

Bosch ÜrününeSahip Çıkmıyor!

Uğur