Rihle sonuçtan hiç memnun değil

24 Ağustos 2024 07:31

Benden kaynaklı değil. Ya tamamen sararırsa ne olacak? Çok kötü duruyor. Değiştirilmesini talep ediyorum. Ayrıca buzluk kısmında 'paslanma' bile oldu. Buzluk kapağını sadece değiştireceklermiş, yenisiyle değiştirilsin. Birkaç ay evvel de bulaşık makinesi almıştık. İnşallah o da öyle olmaz. Çamaşır makinesi ve kurutma da alacaktım, vazgeçtim.

29 Ağustos 2024 13:13

Mart 2023te aldığım Bosch buzdolabım son 1 aydır paslanmaya başlamıştı ve yan tarafı sarardı. Bosch arayıp durumu izah ettim. Servis gönderdiler. Paslanmayı kabul edip kapağı değiştirdiler. Ama sararmanın benden kaynaklı olduğunu ısrar ettiler. Ben asla kabul etmedim Bana ağır kimyasal kullanmışsınız dediler. Ben Sedef hastası olduğumu, genel temizlikte bitkisel deterjan kullandığımı, buzdolabı temizliğinde ise karbonat kullandığımı defaatle söylememe rağmen, üretim kaynaklı sararmayı kabul etmediler. Bundan evvelki buzdolabımı 8 sene kullandım. Deterjanla da silmeme rağmen kesinlikle sararma vs olmadı. Bu buzdolabımı karbonatla sildim sararma oldu.cok ilgisiz de davrandılar. Telafi etmiyor Bosch. Bulaşık makinesi de almıştım ya aynısı olursa diye endişe ediyorum. Daha da kötüsü buzdolabındaki sararma artıyor ve çok kotu bir görüntü oluştu. Değişimini talep ettim reddettiler. Benim gibi paslanma sorunu yasayan çok kisi olmuş. Lütfen buzdolabı alırken Bosch markasını iyi araştırın. Bizim yaşadığımız mağduriyeti sizde yaşamamanız adına Bosch buzdolabını tavsiye etmiyorum. En iyisi diye aldık ne hale geldi maalesef.

24 Ağustos 2024 23:47

1.5 yıl evvel en iyisi diye aldığımız Bosch buzdolabımda son 1 ayda paslanma ve sararma olmaya başladı. Sararma git gide artıyor ve yağ gibi duruyor çok kotu bir görüntü. Tam da görünen bölgede. Müşteri hizmetlerini aradım izah ettim, servis geldi. Paslanmayı kabul ettiler kapak değişecek ama sararmanın kimyasal kullanmamdan dolayı olduğunu söylediler. Sedef hastası olduğum için kesinlikle kimyasal kullanmadığımı, karbonatla sildiğimi ifade etmeme rağmen kabul etmediler. Buraya şikayet ettim. Şikayetimden sonra aradılar, fabrikaları benden kaynaklı olduğunu söylemiş. Kesinlikle benimle ilgili değil, bunu asla kabul etmiyorum. Benim gibi bu sorunları yaşayanlar olmuş. Üretim hatası mutlaka. Maalesef güvenip aldığım Bosch beni hayal kırıklığına uğrattı. 5 ay evvel bulaşık makinesi de almıştım. Keşke almasaydım. İnşallah o da böyle paslanma sararma olmaz. Çamaşır ve kurutma makinesi de alacaktım ama vazgeçtim. Ben bu mağduriyeti yaşadım, değişim yapmayarak ürünlerinin arkasında durmayarak güvenimi kaybettiler. Lütfen Bosch marka alırken çok kez düşünün şikayetleri okuyup değerlendirip öyle alın. Yoksa sizin başınıza da böyle olumsuz bir durum gelebilir. Paranızla rezil olursunuz bir nevi.

24 Ağustos 2024 12:06

Mart 2023'te en iyisi diye aldığım Bosch buzdolabım 1.5 sene dolmadan buzluğun dış kısmından kendi kendine sarardı. Servis geldi. Ağır kimyasal kullanmış olabilirsiniz dedi. Ben bitkisel deterjan kullanıyorum, onunla bile temizlemeyip karbonatla temizledim. Defalarca müşteri hizmetlerini aradım, sizden kaynaklı diyorlar. Benden kaynaklı değil. Ya tamamen sararırsa ne olacak? Çok kötü duruyor. Değiştirilmesini talep ediyorum. Ayrıca buzluk kısmında 'paslanma' bile oldu. Buzluk kapağını sadece değiştireceklermiş, yenisiyle değiştirilsin. Eğer değiştirilmezse kimseye Bosch markayı tavsiye etmiyorum. Birkaç ay evvel de bulaşık makinesi almıştık. İnşallah o da öyle olmaz. Çamaşır makinesi ve kurutma da alacaktım, vazgeçtim.

24 Ağustos 2024 12:01

Ek
24 Ağustos 2024 11:21 (Şikayetten 3 saat sonra)

24 Ağustos 2024 11:50

Aradılar beni ısrarla kimyasal kullanımından kaynaklı paslanma ve sararma olduğunu dile getirdiler. Laftan anlamıyorlar. Karbonatla silmeme rağmen kimyasal diyorlar. Kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum. Bizim gibi mağdur olmayın. Ürününün arkasında durmayan ve değişimini yapmayan Bosch markasını kınıyorum. Boşuna daha fazla para verip bizim gibi mağdur olmayın. Emin olun ki 3 harfli marketlerdeki sıradan markalar daha güvenilirdir. Yazıklar olsun böyle bir markaya!

Ayşe
02 Eylül 2024 13:06
Bosch Pas Tutan Paslanan Buzdolabı
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Cihan
04 Temmuz 2023 18:17

Bosch Marka Buzdolabı 5 Yıldan Sonra Bozuldu

Ayşenur
06 Nisan 2024 13:27
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Buzdolabı Paslanma Sorunu Ve Garanti Mağduriyeti

İbrahim
15 Ocak 2025 12:02
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Gamze
26 Eylül 2023 12:35