Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Buzdolabında Çözümsüz Kalan Vakum Sorunu

Yusuf
07 Aralık 2024 11:35

Eski tarihi almış olduğum Bosch marka bir buzdolabımda yaşadığım ve çözümsüz kalan olayı anlatma gereği duydum. Kurumsallığına ve kalitesine güvenerek almış olduğum buzdolabımda; alt kapağı açıp kapattığımızda dondurucu bölmesi kapağı da açılıyor ve vakumlama yapmadığı için defaten açık kalıyordu.

Bir iki ay içerisinde 3 defa konuyla ilgili servis talebinde bulundum. Servis, bu durumun yeni modellerin hepsinde böyle olduğu bunun bir sorun olmadığını söyledi. İkinci kez aynı şikayetle talepte bulundum, bu sefer servis elemanı dolabın ön ayaklarını yükselterek sözde ayar yaptı. Dolap arkaya bayık vaziyette yıllarca kağıt bantla dondurucu bölmesini yapıştırarak kullandım.

Yakın tarihte THH'ye şikayette bulundum. Şikayet talebim kapağın vakum sorununun çözülmesiydi. Ancak Bosch firmasının beyanı, THH bilirkişisinin beyanı tam bir komedi. Diyeceğim şudur ki; bir firmadan piyasa emsallerinden daha fazla para ödeyerek aldığınız bir ürünün hatasını çözemiyor, sattığı ürünün arkasında durmuyor, ilgilenmiyor.

07 Aralık 2024 14:00 (Şikayetten 2 saat sonra)

Muhammed sonuçtan çok memnun

Muhammed
24 Haziran 2025 18:58
"Benimle ilgilenen genel merkez müşteri temsilcisi M**** Bey'e ve servis çalışanı T**** Bey'e ilgilerinden ötürü teşekkür ederim. Uzun süredir yaşadığımız mağduriyet değişim yapılarak giderildi."
Bosch Buzdolabı Sürekli Arızalı, Değişim İstiyorum!
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Buzdolabı Kapak Vakum Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği

Hasan
20 Temmuz 2025 10:31
Aydın sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Buzdolabı Kapak Problemi

Aydın
20 Haziran 2024 14:50
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Buzdolabında Sürekli Arıza Ve Yetersiz Servis Desteği Nedeniyle Mağduriyet

Hasan
24 Haziran 2025 19:19
Yalçın sonuçtan hiç memnun değil

Yalçın
27 Eylül 2023 20:34