12 Temmuz 2023 12:501.328
Veysel'in Teşekkür Mesajı
Müşteri hizmetleri ilgiliydi. Servis gelip soğutucu parçayı değişti şimdi problem kalmadı. Teşekkür ederim

Mart 2023 tarihinde Bosch bayiden buzdolabı aldık. Kısa süre sonra koyduğumuz yiyecekler bozuldu. Servis geldi. Sıcaklığı düşürdü. Bu defa yiyecekler donmaya başladı. Servisi aradık geldiler sıcaklığı biraz yükselttiler. Yiyecekler yine küflenmeye başladı. Son aradığımda servis teknik sorun yok diyor gelmediler. Ben buzdolabımdan memnun kalmadım. Sorunumun çözülmesini bekliyorum.

12 Temmuz 2023 13:02 (Şikayetten 12 dakika sonra)

Veysel
14 Ağustos 2023 21:38

Buzdolabında Sürekli Sorun Yaşıyorum

2 Aralık 2024 12:50310

Yiyecekler bozuluyor. Servis geldi, sıcaklığı düşürdü. Bu defa yiyecekler donmaya başladı. Servisi aradık, geldiler, sıc...

22 Mart 2024 06:311.728

"Eski cihazımı bir üst model ile aradaki ücret farkını ödeyerek değiştirdim. Şimdilik memnunum teşekkürler."

1 Yorum

Sorunlu Çıkan Bosch Sıfır Buzdolabı

29 Ağustos 2023 13:041.485

Bosch bayiden yaklaşık 3 hafta önce aldığım buzdolabı gelir gelmez bozuk çıktı. Soğutucu bölümü geldiği günden beri çalı...

Tümünü Gör
Bosch Buzdolabı Motor Sesi Çok Yüksek, Vibrasyonlu Ve Gürültülü