Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2023 18:23

31 Mayıs'ta Bosch kdn55nwf1n buzdolabı aldım. İçine koyduğum peynir, yoğurt küflenme yaptı. Domateslerim çürüdü, biberler sulu çıkıp hemen çürüyor. İçine ne koyduysam ya küf ya da çürüyüp attım.

Bosch servisi aradım, geldi. Derece koydu, dolapta sıkıntı yok deyip geçti. Bugün yine yoğurt alayım dedim, üzeri küf ve pembe olmuş, attım ama Bosch dolapta sıkıntı olmadığını söylüyor. Artık gündelik alışveriş yapmayı zorlanıyorum. Dolap sadece ürünleri soğuk tutması için üretilmiş, herhalde 3 güne kalırsa çürüyor atıyorum.

Lütfen bu sorunum bir an önce giderilsin, bu dolabı ben 1 hafta değil, 10 yıl kullanmak için almıştım, pişman oldum.

profile profile
27 Haziran 2023 19:29 (Şikayetten 1 saat sonra)

05 Temmuz 2023 22:07

Buzdolabı şikayetim üzere Ege bolge sorumlusu geldi derece ile dolap ısısını ölçtü sorun olmadığını aldığım gıdalardan kaynaklı olduğunu söyledi Tüketici Mahkemesi'ne başvurulması söyledi çözüm yolu olarak bunu önerdi Bosch marka alırken bir kez daha duşunun derim gıdalarım küflenme çürüme yapmış olduğunu gördüğü halde sorun yok denildi sanki ilk defa dolap kullanıyorum

Gökhan

3 hafta önce bizde aldık en yüksek ayarda olmasına rağmen sanki aşırı soğutmuyor gibi geldi bana da önce ki Arçelik dolap normali biraz geçince her şeyi buz gibi yapardı sanırım m hep böyle.

Yasemin

Aynen bu modellerde sıkıntı var herhalde ama Bosch kabul etmiyor

Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem
23 Ocak 2024 14:28
5 Aylık Bosch Buzdolabı Her Şeyi Küflendiriyor
5 Aylık Bosch Buzdolabı Her Şeyi Küflendiriyor
Ebru sonuçtan memnun

Ebru
01 Ocak 2024 00:33
Bosch Buzdolabı Soğutmuyor Ürünleri Bozuyor
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Elif
14 Mayıs 2024 19:09