Ayşenur sonuçtan memnun

Bosch Buzdolabı Servis Hatası

03 Ocak 2024 13:43

Bosch buzdolabı kapağının lastiği eskime nedeniyle yaklaşık bir ay önce servis tarafından değiştirildi. Ancak lastiğin mıknatıs özelliği neredeyse yok. Kapak kuvvetli iterek kapanıyor. Çağrı merkezini arayıp durumu anlattığımızda tekrar servis ücreti alınarak kontrol yapılabileceği aktarıldı. Zaten mağdur olduğumuz bu durum ile ilgili servis ücreti talebi yersizdir. Sorunumuzun çözümü ilgili birimden yönlendirme rica ediyorum.

03 Ocak 2024 16:41 (Şikayetten 2 saat sonra)

04 Ocak 2024 14:43

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Ancak bugün gelen servis sorunun lastikte olmadığını kapağın aşağı düşmesi nedeniyle kapanmadığını belirterek müdahale etmiş ve servis ücreti talep etmiştir. Bu durum lastik değişimi sonrasında başlamıştır. Bizim kapanma ile ilgili sorunumuz yoktu. Görsel olarak kötü olduğu için değiştirdik. Ve ne olduysa o değişim esnasında oldu. Bu nedenle tekrar servis ücreti talep edilmesini çok yersiz buluyorum.

Bahadir sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Buzdolabı Kapağının Lastiğinin Yırtılması

Bahadir
07 Eylül 2023 11:52
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ramazan
15 Ekim 2024 14:44