Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Buzdolabı Kapağında Lekelenme

04 Mart 2024 15:06

Bosch marka buzdolabımı alalı bir sene oldu; ancak kapağında pas benzeri lekeler oluştu. Teknik servisi aradım, gelip incelediler ve bu durumun nemden kaynaklandığını söylediler. Halbuki nemli bir şekilde silmediğimi belirtmeme rağmen, özel bir temizleyici almam gerektiğini, bu tür durumların buzdolaplarında meydana gelebileceğini ve buzdolabının çelik olmadığını ifade ettiler. Lekeler asla çıkmadı, üstelik alt kısmı tamamen paslandı. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

04 Mart 2024 15:22 (Şikayetten 16 dakika sonra)

13 Mart 2024 12:04

Gelip buzdolabını gördüler fakat dalga geçer gibi siz yapmışsınız dediler ve benim bebeğim var evde hiçbir kimyasal kullanmıyorum yerleride ben silmiyorum robot süpürgem var nasıl oluyor da kimyasal sıçrıyor pas pas lekeler silince boyası kalkıyor yerleri her gün tuzruhu ile temızlıyomusum gibi davranıyorlar bana göre Bosch iyi bir markaydı fakat keşke annemi dinleyip Profilo alsaydım aynı şey annemle ablamın basına geldi ve hemen kapak değişimi yapıldı sağ olsun Bosch markasıda bizi suçluyor

20 Eylül 2024 23:46

Şu anda üst kapagada pas sıçramış durumda aynı şekilde çamaşır makınamdada lekeler oluyor bunun tek suçlusu ben olamam Bosch pişmanlıktır

Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Cihan
08 Nisan 2024 15:54
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
15 Mart 2024 22:31
Hilal sonuçtan çok memnun

06 Aralık 2024 15:32
Bosch Buzdolabı Kapaklarında Pas Sorunu
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
31 Ağustos 2023 10:36