Bosch Bulaşık Makinesinden Plastik Kokusu Geliyor

12 Ocak 2024 20:05

01.08.2024 tarihinde kurulumu yapılan Bosch marka bulaşık makinem her yıkamada plastik kokusu gibi bir koku yayıyor. Müşteri hizmetlerini aradım, arıza kaydı oluşturalım dediler. Tamam dedim, fakat üründe bir arıza bulunmaması durumunda 475 TL ücret alınacağını belirttiler. Koku geliyor, arızası olup olmadığını nereden bileyim? 4 günlük bir ürün. Alırken kurulumu yapılırken 3 yıl garantisi olduğunu söylediler, fakat sıra servis açtırmaya geldiğinde neden 'üründe bir şey yoksa ücret talep ederiz' diyorsunuz? Gelecek, koku normal deyip para alıp gidecekler mi? Böyle bir durum insanı pişman eder. Bosch markasını tercih ettiğime pişman olmamı istemiyorsanız, lütfen bu durumu düzeltin.

13 Ocak 2024 10:40 (Şikayetten 14 saat sonra)

14 Ocak 2024 15:43

Geri dönüşünüz için teşekkürler ürünün yeni olduğunu kokunun normal olduğunu zamanla geçeceğini illettiler inşallah geçer

Kaan
Kaan

Merhaba selma hanim, koku geçti mi yoksa devam mi ediyor? Aynı sorun bizde de var.

Melek sonuçtan hiç memnun değil

Melek
15 Temmuz 2023 14:37