Selver sonuçtan hiç memnun değil

Selver
03 Ekim 2023 16:39

Bosch SMS4IKI62T 60 cm gümüş Inox Serie 4 Solo Bulaşık Makinesi, Hepsiburada'dan Media Markt satıcısından aldım. Üründen hiç memnun değilim. İyi yıkamıyor ve çiziyor, lekeli bırakıyor. Servis 5 saatlik tek programı kullanmamı diğer programların iyi yıkamayacağını söylüyor. Tek program kullanacaksam neden 6 programlı makine aldım. 5 saatlik yıkamayı beklemek istemiyorum. Aynı makineyi kullanan çevremdeki insanlar bir ve iki saatlik programı kullanıyor ve memnun. Ama ben kullandığımda lekeli ve çizik iyi yıkanmamış çıkıyor. Makinemde arıza olduğunu düşünüyorum. Servis kabul etmediği için iade işlemimi yapamıyorum. Bir daha Bosch ürün almayı düşünmüyorum. Tüketici iade hakkını hiçe sayıyorlar, memnun olmayıp iade etmek istediğim halde görmeden makinede arıza yok diyorlar. Su lekeleri ve çizikler bırakıyor, gerekli iade işleminin yapılmasını istiyorum. Tek program kullanacaksam daha 5 saat bekleyeceksem ve iyi yıkamayacaksa ben bu makineyi istemiyorum. Bosch diye güvendik aldık. Servis iade arızalı işlemi yapmadığı için Hepsiburada da iade işlemi yapamıyor. İademi sağlayın.

03 Ekim 2023 17:28 (Şikayetten 49 dakika sonra)

Süleyman
Süleyman

Bosch seri 4 aldım asla memnun değilim hiç iyi yıkamıyor Bosch pişmanlıktır! Gerçekten alırken bir sürü para vereceğime gidip en kötü markayı alsaydım bundan bin kat ıyıydı!

Yeni Alınan Bosch Bulaşık Makinesinde Koku Ve Kurutma Sorunu

Hale
17 Aralık 2024 16:29
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Elif
20 Ağustos 2024 17:18
Gonca sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Bulaşık Makinesinde Yanık Koku Ve Eksik Özellik Hayal Kırıklığı

Gonca