Zeynep sonuçtan memnun

Bosch Ankastre Fırın Pişirme Şikayeti

16 Mayıs 2024 21:26
Zeynep'in Teşekkür Mesajı
“Bosch fırında bor cam ve alüminyum tepsi kullanamamak biraz tuhaf ama servis gayet ilgiliydi Servis elemanınıza teşekkür ederiz”
16 Mayıs 2024 15:32

Kasım ayında Bosch ankastre set aldık Fırın resmen pişmanlık altını kesinlikle pişirmiyor. Bir kere servis çağırdım fakat program düzgün seçmemişsiniz, tarifinizde ki su miktarı fazla gibi şeyler söylediler fırında sorun yok deyip gittiler. Fakat hangi programa atarsanız atın fırın altını pişirmiyor. Pişirdiği tek şey kek onunda altı bembeyaz kalıyor. Ayrıca alttan pişirme özelliğini her seferinde kullanmam gerekiyor. Bu kez de pişirdiğim şeyler kuruyor. İstediğim gibi olmuyor. Su böreğinin altı kesinlikle pişmiyor bildiğiniz bembeyaz hadi onu geçtim poğaçanın bile altı zor pişiyor en alt rafa koyuyorum yine de böyle. Fırının modeli HBF514BH1T/04 Bundan önce de Bosch fırın kullanmıştım çok memnundum o yüzden tam bir hayal kırıklığı Kaç aydır deniyorum ama her türlü sıkıntı. Bir gönül rahatlığıyla ikram hazırlayamıyorum...?

17 Mayıs 2024 09:12 (Şikayetten 11 saat sonra)

27 Mayıs 2024 18:03

Tuğba
Tuğba

Bosch tam bir pişmanlık bundan önceki ankastrem termikelde keklerim sünger gibi olurduu fakat Bosch'un altı pişirmiyor servis kabul etmiyor yaşadığım pişmanlık anlatılmaz tam 50 bin verdik

Zeynep

Ben de aynı sorunu yaşıyordum Gelen servis elemanı alüminyum ve Borcam kullanılmaması gerektiğini söyledi Onları kullanmadığımda sorun olmuyor ama eski fırınlardaki performans yok maalesef Bundan önceki fırınımda Bosch markaydı ama çok memnundum Ankastreler böyleymiş

Rumeysa sonucu yetersiz buldu

Rumeysa