Buğra sonuçtan hiç memnun değil

20 Haziran 2024 21:14

Mevcut segmentteki ürünlerden biraz daha fazla para harcayarak, marka güveninden ötürü aldığımız derin dondurucu, tüm kurban etlerimizi bozulmasına neden oldu. Zaten tek bir amacı olan soğutucu, görev yapması gereken tek anda görevini yapmayarak kutsal sayılan ve bir emekle işlenen kurban etlerini çürütmüştür.

21 Haziran 2024 10:29 (Şikayetten 13 saat sonra)

27 Haziran 2024 14:19

Sayin Bosch yetkilisi Evime gelip ilgili cihaza test yaptınız, fakat yaptığınız test doğru bir test değildir. Dondurucu bos iken yaptığınız test verilerine istinaden bana herhangi bir zarar tanzimi yapmayacağınızı bildirdiniz. Yaptığınız yanlış test sonuçlarına istinaden vermiş olduğunuz kararı bugün itibari ile Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurarak size ait şikayetimi bir üst seviyeye çıkartacağımı bilmenizi isterim. Bugün itibari ile de asla ve asla kendim ve yakin çevreme markanıza ait bir urunu tavsiye etmemekle kalmayıp her şekilde şikayetimi dile getireceğim. Makinenizin motorunda sıkıntı var fabrikadan tam yükte veya tam yüke yakin tek tip ürünle (et vb.) çalıştığı zaman ilgili gücü sağlayamamakta ve mağduriyet oluşturmaktadır.

01 Temmuz 2024 14:25

Tüketici Hakem Heyeti'ne bugün itibariyle e devlet üzerinden başvuru yapılmıştır.

Melih

Buğra bey, öncelikle geçmiş olsun. Bizde aynı durumdan mağduruz. Bizde güvenerek aldığımız Bosch firmasının derin dondurucu çalışmayarak tüm dolabımızı çürüttü. Şikayet var a yaptığım şikayet büyük ihtimal umurlarında olmayacak, Tüketici Hakem Heyeti en iyi çözüm.

Oguzhan sonuçtan hiç memnun değil

Oguzhan
26 Haziran 2023 14:14
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Serhat
12 Eylül 2023 19:29
Bosch Marka Derin Dondurucu Arızası
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Gamze
09 Ekim 2023 02:21