Aslan sonuçtan hiç memnun değil

BİM'den TV Aldım. Mağduriyetim Giderilmedi

BİM'den TV Aldım. Mağduriyetim Giderilmedi
22 Nisan 2024 19:21

Amasya ili Gümüşhacıköy ilçesi Z****** Hanım BİM şubesinden LG marka 55 inç Nanocell TV aldım. Çorum'da kaldığım otele kendi aracımla getirdim. Otelin teknik servisiyle odadaki anten kablosunun ayarı için televizyonu kutudan çıkarıp anten girişine bakıp geri kutuya koyduk. Bir gün sonra Çorum LG servisi geldi. Kurulum için kutudan çıkardık. Prize taktığımızda panelin kırık olduğu anlaşıldı. LG genel merkezi kutu açıldığı için değişim ve iadeyi kabul etmedi. BİM A.Ş.'ye kendi sitesinden yazdım. Cevap veren olmadı. Otele TV'nin kutusu kapalı olarak getirildiğine dair hem kamera görüntüsü hem de tanığım var. Olayı Tüketici Hakem Heyeti'ne götürdüm. Gerekirse mahkemeye kadar bu iş gidecek. Bana servis gelmeden kutu açılmayacağına dair bir uyarı yapılmadı. Bu hususta BİM'in şube müdürü de şahittir. BİM şubesinde kontrolü yapılmadan TV bana verildi. Kutu otelin teknik servisi ile açıldı. Kutuyu ben kırmadım. Kaldı ki televizyon önce İstanbul BİM satış deposundan Amasya'ya, sonra Gümüşhacıköy ilçesine gönderilmiş. Nakiller kamyonla yapılıyor. Kamyonlarla nasıl taşıma yaptıkları herkesin malumu. Yolda kırılma ve çatlama ihtimali yüksek. Sadece benim kutuyu açmam nedeniyle benim suçlanmam adil ve hakkaniyete uygun değil. BİM yetkilileri sessiz kalmıştır. Bu kadar şubesi olan büyük bir firmanın bu kadar basit bir olaydaki sessiz ve sorun çözmez tavırları beni fazlasıyla üzmüştür. Bilgilendirme eksikliği ve ürünlerinin arkasında durmama politikası nedeniyle her platformda bu hususu dile getirmeye ve hukuk mücadelesine devam edeceğim.

22 Nisan 2024 18:54

Amasya ili Gümüşhacıköy ilçesi zübeyde hanım BİM şubesinden LG marka 55 inç Nanocell TV aldım. Çorum'a kaldığım otele kendi aracımla getirdim. Otelin teknik servisiyle odadaki anten kablosunun ayarı için televizyonu kutudan çıkarıp anten girişine bakıp geri kutuya koyduk. 1 gün sonra Çorum LG servisi geldi. Kurulum için kutudan çıkardık. Prize taktığımızda panelin kırık olduğu anlaşıldı. LG genel merkezi kutu açıldığı için değişim ve iadeyi kabul etmedi. BİM a. Ş ye kendi sitesinden yazdım. Cevap veren olmadı. Otele TV nin kutusu kapalı olarak getirildiğine dair hem kamera görüntüsü hem de tanığım var. Olayı Tüketici Hakem Heyeti'ne götürdüm. Gerekirse de mahkemeye kadar bu iş gidecek. Bana servis gelmeden kutu açılmayacağına dair bir uyarı yapılmadı. Bu hususta BİM in şube müdürü da şahitlik yapabilir. BİM şubede kontrolü yapılmadan TV bana veridi. Kutu otelin teknik servisi ile açıldı. Kutuyu ben kırmadım. Kaldı ki televizyon önce İstanbul BİM satış deposundan önce Amasya ya sonra ilçesi gümüşhacıköye gönderilmiş. Nakiller kamyonla yapılıyor. Nasıl taşıma yaptıkları herkesin malumu. Yolda kırılma ve çatlama ihtimali yüksek. Salt benim kutuyu açmam nedeni ile benim suçlanmam adil ve hakkaniyete uygun değil. BİM yetkilileri sus pus.  Bilgilendirme sıfır. Ürünlerinin arkasında durma sıfır. Bu hususu her platformda dile getirmeye ve hukuk mücadelesine devam edeceğim.

Ne olursa olsun kutuyu kesinlikle açmaman gerekiyor. Bunu alırken belirtiyorlar zaten.

Belirtmediler.

Burhan