Nursena sonuçtan hiç memnun değil

BİM'deki Bozuk Gıdalar

BİM'deki Bozuk Gıdalar
Nursena
11 Nisan 2024 11:04

BİM'in satmış olduğu ürünün arkasında durmaması ve değişim yapmaması. Bayramdan bir gün önce BİM'den alışveriş yaptım ve bu alışveriş sırasında bir paket K**** markalı kaymak aldım. Bayram günü kahvaltı için dolaptan çıkardığımda kaymağın küflenmiş olduğunu fark ettim ve paketi bilerek açmadım. Son kullanma tarihi de 14.04.2024 idi. Bayramın ikinci günü, fişi atmış olmama rağmen, ürünün BİM'den alındığı açıkça belli olduğu halde ve paket açılmamışken, ürünü değişim için BİM'e götürdüm. Ne değişim ne iade konusunda yardımcı olmadılar. Ürünü çöpe atmak zorunda kaldım ve 50 TL zarar etmiş oldum. Bu, BİM'deki gıda ürünlerinde yaşadığım birkaç sorundan sadece bir tanesi. Daha önce de yeni aldığım pirinçte böcekler çıkmıştı. Para kolay kazanılmıyor ve ben bir sağlık çalışanıyım, sağlığımızı da sokakta bulmadık. Gıda ürünleri bu şekilde ihmal edilmemeli ve denetimlerin nasıl yapıldığını anlamış değilim. Tüketici hakları konusunda bilgili olmayan çalışanlar, her sorunla karşılaştığında agresif bir tutum sergiliyorlar. Herkes farklı bir tutum içinde.

Esen sonuçtan hiç memnun değil

Esen
09 Haziran 2024 16:42