Sinem sonuçtan çok memnun

BİM Mağazasında Yaşanan Rahatsız Edici Deneyim

BİM Mağazasında Yaşanan Rahatsız Edici Deneyim
09 Temmuz 2024 11:09
Sinem'in Teşekkür Mesajı
“İlginiz için teşekkür ederim. Bir daha bu tarz olayların yaşanmaması adına yaptırımlarınızın olacağına temennim yüksektir.”

İstanbul Şişli Kurtuluş azak sokak'ta bulunan BİM mağazasının erkek çalışanı tarafından sözlü olarak rahatsız edildim. Normalce alışverişimi yapıyordum, kulağımda kulaklık vardı. Stanttaki ürünlere bakarken çalışanın yanıma geldiğini ve bir şeyler söylediğini fark ettim.

Duymadığım için 'kusura bakmayın, ne dediniz? ' diye tekrar ettirdim. 'bacaklarınız ağrımadı mı burada dururken? ' dedi bana. 'sizi ne ilgilendirir, bakacağım alışveriş yapıyorum. Neye istinaden böyle bir şey söylüyorsunuz? Beş dakika bile olmadı burada duralı. Size ne ayrıca? ' dedim. Yüzüme rahatsız edici bir şekilde sırıttı ve ayrıldım oradan hemen başka ürünlere bakarken sakinleşmeye çalıştım.

Kasada da keza rahatsız edici bakışlarını üzerime yöneltti. Ayıp, ablası yaşındayım. Her şeyi geçtim, hiç kimseye bunu yapmaya hakkı yok. Bu kişi hakkında işlem başlatmanızı talep ediyorum. Bir de işe alırken lütfen kağıt parçaları dışında psikolojik teste de tabi tutun.

Olmuyorsa en azından yakın markajda inceleme yapın böyle kişileri. Kameralardan da tespit edebilirsiniz. Kasadan saat 10.15'te ürünleri okuttum, fişim de mevcut.

12 Temmuz 2024 00:03

Ayça
30 Haziran 2025 15:46

Kasiyerin Saygısız Davranışı Ve Uygunsuz Hitap Tarzı

Umay
29 Nisan 2025 11:06
Lessia sonuçtan hiç memnun değil

Lessia
23 Mart 2025 21:22
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

BİM'de Müşteri Haklarına Saygısızlık Skandalı

Burcu
19 Nisan 2025 21:16
Neşe sonuçtan hiç memnun değil

Neşe
04 Kasım 2024 01:14