Çağdaş sonuçtan hiç memnun değil

Çağdaş
04 Kasım 2024 21:11

BİM Gebze Çarşı mağazası yenileme yapıldığından indirim vardı. Bende birçok ürünün yanında BİM'in kendi ürettirdiği yıllarca tost yapımında kullandığım 1 kiloluk Aknaz kaşar peyniri aldım 9 adet. Ürünleri buz dolabına koydum. (dolap çalışır ve rutin soğutma yapmaktaydı elektrik falanda kesilmesi) 11 gün sonra yemek için paketin birini açtığımda paketin içinde bulanık bir su mevcuttu. Kokusu ve tadında normal değildi. 11. Günü peynirleri değişim için gittiğimde şikayet formu oluşturulması nı istedim. Form oluşturuldu akabinde bölge müdürünede bilgi vermeleri gerektiğini söyledi. Mağaza sorumlusu. Ancak bölge müdürü ürünleri değiştiremeyeceklerini iade alabileceklerini söylemesi üzerine. Benim indirimdeyken aldığım fiyat 180 TL idi. Şu an 239 lira aradaki fiyat farkını sorduğumda Yapacak bir durumun olmadığı cevabını alarak ürün iadesini yapmak zorunda bırakıldım. Buradan herkese sesleniyorum BİM indirimlerine aldanıp gıda türü hiçbir ürünü alma. Koskoca BİM müşteri memnuniyeti adına değişim yapamayıp iade alıyor. Müdür bey sözde ertesi gün getirseymişim olurmuş değişim. Bu ürünü ürettiren BİM satan BİM mağdur vatandaş. Ne güzel memleket bozulmaya yakın peynirin fiyatını indir 239 dan 180 vatandaşa sat geri gelen olursa iade al yok ses seda çıkmazsa yolunu bulursun mantığı. Buradan Tarım bakanlığı birimleri belediye zabıta birilerine şikayet ediyorum. Denetim yapılarak gerekli önlemler alınsın insanı hem maddi hem de manevi olarak yıpratmaya kimsenin hakkı yok.

Damla
Damla

Haksizsin

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2025 13:42
Aldığım Kaşar Peynirinin Bozulması Ve Mağaza Personelinin İlgisizliği
Nedim sonuçtan hiç memnun değil

Nedim
20 Temmuz 2023 16:05
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Bahar
19 Şubat 2024 18:56