25 Eylül 2024 16:301.325

Çerkezköy güneşler mobilyadan Bellona markalı ürün beğendik. Elinde stok olduklarını hemen gönderebileceklerini söylediler. 2-3 gün sonra ürün geldi fakat üzerine bir sürü lekeler vardı. Tekli koltuğunun kol dayama yeri göçüktü. Ürünlerin teşhir olduğunu belirttik gelip inceleme yapan beyefendi teklileri değiştireceğini 3 lü olanları da silerseniz geçeceğini ifade etti. Hayatımda bu kadar kötü bir firma görmedim. Çalışanları da çok saygısız. Telefonlarıma cevap vermiyorlar.

25 Eylül 2024 16:35 (Şikayetten 5 dakika sonra)

14 Ekim 2024 15:23

1 Aralık 2023 19:011.476

Bellona'dan aldığım mobilyalarla ilgili hayal kırıklığı yaşıyorum. Yeni aldığım mobilyaların üzerinden 4-5 ay geçti ve k...

Mobilya Teslimatında Yaşanan Sorunlar Ve İlgisizlik

21 Mart 2025 14:471.021

Ben böyle saygısızlık görmedim. 2 ay önce sadece bir masa sandalye takımı aldım, masa geldi. Sandalye için sürekli oyalı...

Bellona'dan Aldığım Köşe Takımı Kullanılmış Ve Kirli Geldi, Mağaza Çözüm Sunmadı

15 Temmuz 2025 13:561.430

Bellona dan almış olduğumuz köşe takımı berjeri kullanılmış geldi. Üzerinde lekeler var ve çok kirli fabrikadan gelen bi...

Bellona Ayıplı Koltuk Takımı

13 Ekim 2023 23:312.098

"Yardımcı olunca teşekkür ederim"

Bellona Koltukta Sıkıntı Var

Merve
Bellona Atlanta Köşe Takımı Sorunu

Bellona AtlantaKöşe Takımı Sorunu

Merve
Bellona Üründe Sorun Var!

Bellona ÜründeSorun Var!

Elig
Bellona Kalitesiz Plastikten Yapılmış Koltuk Ayağı Problemi!

Bellona KalitesizPlastikten Yapılmış Koltuk Ayağı Problemi!

Gülhan
Bellona Koltuklar Kirli Ve Yırtık!

Bellona KoltuklarKirli Ve Yırtık!

Muazzez

Öne ÇıkanKonular