Esra sonuçtan hiç memnun değil

Bellona Vilza Yatak Odası Çekmeceleri Açılmıyor

Bellona Vilza Yatak Odası Çekmeceleri Açılmıyor
09 Temmuz 2023 00:45

5 Temmuz 2022 tarihinde teslim aldığım Bellona vilza yatak odası takımımın dolap, şifonyer ve komodin çekmecelerinden memnun değilim. Çünkü asla tam açılmıyor. Fotoğrafta da göründüğü gibi her biri farklı boyutta açılıyor, kullanışlı ve ergonomik değil. Kullanım esnasında eşyalarımı güçlükle yerleştiriyorum. Elim bile zor giriyor içine. Bu konuyla alakalı yetkili servis çağırdım. Gelen kişi çekmeceyi sonuna kadar güç kullanarak çekti ve anlık olarak düzeldi aynı boya geldi çekmeceler. Ama sonrasında yine aynı hale büründü. Geçici geçiştirmelik çözümlerle oyalandım. Bu mağduriyetin düzeltilmesini talep ediyorum.

profile profile profile
09 Temmuz 2023 00:45 (Şikayetten 1 dakika sonra)

10 Temmuz 2023 09:34

24 Temmuz 2023 15:13

Servis geleceği söylendi. Henüz randevu oluşturamadım. Gerekli güncellemeyi yapacağım.

15 Eylül 2023 10:17

Teşekkürler sorunum çözüldü

Yorumlar (5)

Çok teşekkürler 🙏🙏

Çok teşekkür 🙏

Hilal

Takımdan memnun kaldınız mı?

Hilal

Esra Hanım merhaba, vilza yatak odasını aldığınız tarihten bugüne dolap ayaklarıyla ilgili bir sorun yaşadınız mı?

Esra

Gardırop ve yatağından memnun kaldım ama bu şifonyer ve komodinlerden hiç memnun kalmadım. 2 kere servis gelmesine rağmen sorunum çözülmedi. Çekmeceler tam açılmadığı için verimli kullanamıyorum iç haznesini. Bir de her çekmece farklı boyutta açılıyor. Gelen servis çekmeceleri çekti açtı bak açılıyor dedi ve gitti. Bir süre sonra eski haline dönüyor

Celal
04 Şubat 2025 22:38
Bellona Yatak Odası Takımındaki Kronik Sorunlar Ve Eksik Servis
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Kemal
27 Ocak 2025 12:07