Fatoş sonuçtan hiç memnun değil

Bellona Pişmanlıkmış Meğer Çaresizlik Çok Kötü

Fatoş
12 Mart 2024 21:59

Bu yaz Aydın-Muğla yolu üzerindeki Bellona bayisinden Luca koltuk takımı aldık. Çok beğenerek almıştım, ancak 2 ay oturmadan kumaşta sorun çıktı. Bayiyi aradım, 'Neyse, servise söyleyelim' dediler. Aradan bir ay geçti, hâlâ ses yok. Kendi uğraşlarımla servise ulaştım; geldiler, 'Kumaşı aynı kumaşla değiştiririz' dediler. Tamam, fakat kumaş hatalı olduğu için imalatını durdurmuşlar, 'Başka beğenin' dediler. Gittik bayiye, ancak Luca takımına yapılan kumaş seçeneği çok az olduğu için, beğenmeyerek satış elemanının tavsiyesi üzerine birini beğenmek zorunda kaldık; çünkü başka seçenek yoktu. Koltuklar gitti ve bugün geldi. Hayal kırıklığına uğradım; kumaş deri gibi parlıyor, ben şok oldum. Bayide baktığımızda kartelde öyle görünmüyordu. Ne yapacağımı bilmiyorum. Hiç memnun değilim, o kadar pişmanım ki Bellona'dan aldığıma, salona bile girmek, koltukları görmek istemiyorum. Çok çaresiz ve üzgünüm. Bayiyi aradık, 'Geri alır mısınız, yerine başka koltuk bakalım' diye sorduk, ama alamazlarmış. Bellona'dan aldığıma pişman oldum.

12 Mart 2024 22:00 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Bellona Müşteri Hizmetleri

13 Mart 2024 15:35

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, bellona Müşteri Hizmetleri

Damla
05 Temmuz 2023 14:57
Bellona Koltuk Kumaşı Lekeli Gibi
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem
23 Ekim 18:35