Murat sonuçtan hiç memnun değil

Bellona Bodrum Konacık Şubesi

30 Mayıs 2024 14:01

Bellona Bodrum Konacık Şubesi'nden 3 hafta önce TV sehpası ve yatak siparişi verdim. İşlem esnasında TV sehpasının stoklarda olduğu ve hemen teslim edileceği, yatağın ise 27.05.2024 tarihinde teslim edilebileceği, fakat garanti olması açısından 30.05.2024 tarihini belirlediklerini söylediler. Bugün gittiğimde ise 05.06.2024 tarihinde sipariş ettiğim malzemelerin teslim edileceğini ilettiler. Bu durumdan rahatsızım. Sırf yeni müşteri kazanmak uğruna insanları mağdur etmenin lüzumu yok. Söz verdiğiniz tarihte bu işi yapın, yapmıyorsanız söz vermeyin. Bellona, benim için bitmiştir.

30 Mayıs 2024 14:10 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Bellona Müşteri Hizmetleri

30 Mayıs 2024 19:15

Görmek isteyipte görmediğim ilgiden ben rahatsızım. Talebimi de çok dikkate almadığınızı gördüm. Devam edin insanları mağdur etmeye.

06 Haziran 2024 14:27

Sayın İlgili, Tüketicimizin bildirmiş olduğu iletişim numaralarından ulaşılamamıştır. Konu hakkında iletişim hattımızı aradığı taktirde gerekli bilgi aktarımı yapılacaktır. Saygılarımızla Bellona A.Ş. Müşteri Hizmetleri

Hüsnü sonuçtan çok memnun

Hüsnü
18 Ağustos 2024 09:02
"Ürün teslim edildi. Alacaklar 35-40 günü göze alarak alsınlar. Ürün beklediğimiz, şık bir ürün. Bellona kalitesi ama gecikme durumu biraz can sıktı. Teşekkürler..."
Duygu sonuçtan memnun

Duygu
16 Aralık 2024 16:28
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
12 Şubat 2025 11:50