Reyyan sonuçtan memnun

Bellona 3 Kapaklı Dolap

07 Mart 2024 00:43

Bellona online mağazasından iki adet üç kapaklı genç odası dolabı satın aldık. Ürünlerin parçaları eksik, kapaklarında kırıklar var, kapaklar sıkışmış ve tam açılıp kapanmıyor, çekmeceler yarı açık kalıyor ve sürgülerinde problem var. Ürün kurulumunu yapan elemanlara durumu ilettik; gerekli parçaların temin edileceğini söylediler ancak iki aydır herhangi bir geri dönüş alamadık ve mağdur durumdayız.

07 Mart 2024 00:45 (Şikayetten 1 dakika sonra)

07 Mart 2024 13:19

...

19 Mart 2024 12:55

19 Nisan 2024 09:51

En son 7 Mart da yazdığım şikayet talebime iki gün içinde dönüş yaparak sorununuzu 3 /5 gün içinde gidereceğiz diyen Bellona müşteri hizmetlerinden hala bir dönüş yok nasıl bir hizmet net bu anlamadım kesinlikle Bellona ürünlerini tavsiye etmiyorum...

Nesrin
22 Aralık 2023 13:30
Aylin sonuçtan hiç memnun değil

Aylin
25 Ocak 2024 13:38
Bellona Markasının Yaşattığı Mağdurluk
Atakan sonuçtan hiç memnun değil

Atakan
31 Temmuz 2023 18:23

11 Kasım 2024 17:00
Bellona'dan Aldığım Mobilyaların Kalitesizliği
Şule sonuçtan hiç memnun değil

Şule
10 Ocak 2024 00:08